Varitank filterschacht 150/325 bestellen - Wildkamp

Artikelen verzamelen

 

Een moment geduld alstublieft...

Even geduld a.u.b.

 

dit item wordt toegevoegd aan de winkelwagen

Varitank filterschacht 150/325, 2x aansluiting 110/125 mm

print
 
Artikelnr.: 
920958
Eenheid:
stuk(s)
Kortingsgroep:
122343
Levertijd:
Bestelhoeveelheid
1 stuk(s)

Omschrijving

De filterschacht 150/325 kunt u aansluiten op de Varitank betonnen en kunststof regenwatertanks. Deze wordt gebruikt om het regenwater te filteren. De filterschacht is voorzien van een Trident filter en bestaat uit een filteroppervlak van driehoekvormige lamellen die haaks op de stroomrichting staan. Als het vuil groter is dan de opening tussen de lamellen (0,5 mm), dan blijft dit achter op de filterplaat en met het overtollige water wordt dit afgevoerd richting het riool.

Een regenwatertank in combinatie met een Varitank filterschacht 150/325 is een oplossing voor het opvangen en het gebruiken van regenwater voor toiletspoeling, wasmachine en het beregenen van uw tuin. Deze schacht is geschikt voor 325 m² dakoppervlakte.

Voordelen

  • Inkortbaar.
  • Telescopisch.
  • Hoogwaardig Trident filter technologie.
  • Zeer kindveilig.
  • Breed assortiment aan deksels.

Installatie

Dit universele systeem is uiterst flexibel, eenvoudig en snel te installeren. De Varitank schacht is draaibaar ten opzichte van de tank, dus het aansluiten van leidingen gaat snel en met minimale aansluitstukken. Bovendien is de toegang tot de regenwatertank, dankzij de filterschotel, zeer kindveilig afgesloten.

Technische info

Kleur grijs
Diameter 600 mm
Hoogte 450 - 750 mm
Materiaal pe
Type Trident 150/325