Beregening - Deskundig Advies - Wildkamp.nl

Artikelen verzamelen

 

Een moment geduld alstublieft...

Even geduld a.u.b.

 

dit item wordt toegevoegd aan de winkelwagen

Beregening

Beregening

Waarom beregening?
Vooral tijdens droge perioden is het voor planten en gazon van zeer groot belang dat deze voor goede groei op tijd water krijgen. Door een goed ontworpen beregeningsinstallatie kan er jarenlang onbezorgd worden genoten van de tuin en wordt er daarnaast een hoop moeite, tijd en niet te vergeten kostbaar water bespaard. Planten en gazon profiteren optimaal van de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats en op het juiste moment.

Op zoek naar een (tuin-)beregeningspomp? Deze vindt u in deze productgroep.

Gazon beregenen
In de drogere zomermaanden is het belangrijk om uw gazon van voldoende water te voorzien. Er zijn veel methoden om het gazon te voorzien van water. Een klein gazon kan worden voorzien van water d.m.v. een hand- of zwenksproeier. Bij een groter gazon is een handsproeier natuurlijk geen optie. Een systeem met pop-up sproeiers of bovengrondse sproeiers is hier een uitkomst. De systemen kunnen eenvoudig bestuurd worden met behulp van een beregeningscomputer met toebehoren.

Gazon beregening
Gewassen beregening

Beregening gewassen
Wildkamp heeft een uitgebreid beregeningsassortiment voor de agrariër. Verschillende gewassen vragen om specifieke beregeningsmethoden. Wildkamp heeft voor vrijwel elk gewas de juiste beregeningsinstallatie. Het assortiment bestaat uit bronfilters, beregeningsbuizen (metaal en kunststof), koppelingen, sproeislangen en diverse soorten sproeiers o.a. verrijdbare, nevel, sector en rondsproeiers.

Beregeningspomp
Om te kunnen voorzien in de aanvoer van water is de juiste pomp van groot belang.
Het assortiment beregeningspompen vindt u op de volgende locatie:
wildkamp.nl/Beregening_c_6100035

Beregeningspompen

Mocht u vragen hebben over het samenstellen van de complete set of bepalen welke beregening het best bij uw situatie past kunt u direct chat contact opnemen met uw persoonlijke adviseur (tijdens kantooruren), of een mail sturen naar verkoop@wildkamp.nl. Wij leveren ook een beregeningsplan op maat.