0
Beregening

Beregening

Waarom beregening?

Vooral tijdens droge perioden is het voor planten en gazon van zeer groot belang dat deze voor goede groei op tijd water krijgen. Door een goed ontworpen beregeningsinstallatie kan er jarenlang onbezorgd worden genoten van de tuin en wordt er daarnaast een hoop moeite, tijd en niet te vergeten kostbaar water bespaard. Planten en gazon profiteren optimaal van de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats en op het juiste moment.


Op zoek naar een (tuin-)beregeningspomp? Deze vindt u in deze productgroep.

Gazon beregenengazon beregenen

In de drogere zomermaanden is het belangrijk om uw gazon van voldoende water te voorzien. Er zijn veel methoden om het gazon te voorzien van water. Een klein gazon kan worden voorzien van water d.m.v. een hand- of zwenksproeier. Bij een groter gazon is een handsproeier natuurlijk geen optie. Een systeem met pop-up sproeiers of bovengrondse sproeiers is hier een uitkomst. De systemen kunnen eenvoudig bestuurd worden met behulp van een beregeningscomputer met toebehoren.

beregening gewassenBeregening gewassen

Wildkamp heeft een uitgebreid beregeningsassortiment voor de agrariƫr. Verschillende gewassen vragen om specifieke beregeningsmethoden. Wildkamp heeft voor vrijwel elk gewas de juiste beregeningsinstallatie. Het assortiment bestaat uit bronfilters, beregeningsbuizen (metaal en kunststof), koppelingen, sproeislangen en diverse soorten sproeiers o.a. verrijdbare, nevel, sector en rondsproeiers.

Beregeningspompberegeningspompen

Om te kunnen voorzien in de aanvoer van water is de juiste pomp van groot belang. Het assortiment beregeningspompen vindt u in deze productgroep.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Wildkamp maakt gebruik van cookies