0
Gardena

Gardena beregeningsbesturing

Met een Gardena beregeningsbesturing kunt u semiautomatisch en automatisch uw tuin beregenen. Een beregeningsbesturing is niet alleen handig als u op vakantie bent, ook in het dagelijks gebruik bespaart het u veel tijd en werk.

automatische tuinberegening met gardena beregeningscomputersWatertimer

Een watertimer is een apparaat waarbij u handmatig het beregenen start en d.m.v. een draaiknop de duur van de tuinberegening instelt. De watertimer monteert u aan de kraan, de tuinslang sluit u aan op de watertimer.

Beregeningscomputer

Een beregeningscomputer is een apparaat waarmee u de beregeningsbesturing kunt instellen. U kunt zelf instellen hoe vaak en wanneer de tuin beregend moet worden. Een beregeningscomputer heeft meer mogelijkheden dan een watertimer. Met een beregeningscomputer kunt u de insteltijden, -dagen en beregeningsgebieden regelen.

U heeft keuze uit de volgende beregeningscomputers:

gardena beregeningscomputerEasy control

Met de Easy Control kunt u per dag 3 keer sproeien met een duur van 2 tot 60 minuten, instelbaar voor iedere 24 uur of elke 2e, 3e of 7e dag.

Multicontrol Duo, C2030

Met de Multicontrol Duo C2030 kunt u 2 gebieden besproeien met een maximum van 3 besproeiingen per dag per gebied. De sproeitijd kunt u instellen van 1 minuut tot 3 uur en 59 minuten. Deze beregeningscomputer heeft een aansluiting voor een regensensor.

Mastercontrol C1060

Met deze beregeningscomputer kunt u 6 programma's per dag instellen met een sproeiduur van 1 minuut tot 9 uur en 59 minuten. U heeft vrije keuze uit dagen waarop u wilt besproeien. In combinatie met de Gardena automatische waterverdeler kunt u maximaal 6 gebieden beregenen. U kunt op deze beregeningscomputer een regensensor aansluiten.

Waterverdeler

Met de Gardena automatische waterverdeler besproeit u tot maximaal 6 verschillende gebieden in uw tuin, de één na de andere.

Wij leveren ook een beregeningsplan op maat.