0
Lampen

Lampen

Het uitgebreide assortiment verlichting bij Wildkamp is zowel geschikt voor functionele als sfeervolle verlichting in uw bedrijf of woning. Wilt u lichtbronnen vervangen? Van LED spots tot noodverlichting, het uitgebreide assortiment lampen van Wildkamp biedt u diverse mogelijkheden. Bekijk hieronder het aanbod of lees verder voor meer informatie over onze lampen.

Wat zijn lampen?

Lampen zijn opgebouwd uit samengestelde voorwerpen, bestaande uit een lichtbron in een armatuur. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten lichtbronnen verkrijgbaar. Van gloeilamp en halogeenlamp tot de lamp die steeds meer populariteit wint: de LED lamp. LED lampen winnen steeds meer aan populariteit gezien de lange levensduur en besparing.

Toepassing van lampen

Lampen kunnen uiteraard voor diverse toepassingen worden gebruikt. Veelal worden lampen gebruikt om daglicht na te bootsen. Zo wordt verlichting bijvoorbeeld gebruikt in kantoren, bedrijfspanden, magazijnen, parkeergarages, melkveestallen en woningen.

Niet alleen binnen wordt verlichting gebruikt, ook buiten worden lampen gebruikt om te kunnen verlichten. Niet iedere lamp is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Buitenverlichting moet in weer en wind kunnen functioneren, dus kent dan ook andere eisen dan binnenverlichting. In ons assortiment vindt u zowel binnen als buiten verlichting.

Verschillende soorten lampen

Verlichting wordt zeer divers toegepast, hierdoor is ook het aanbod van verschillende soorten lampen zo divers. Sinds enkele jaren is de productie van gloeilampen verboden, ook de productie van halogeen lampen is sinds 2018 stopgezet. De voorraden worden nog wel verkocht, maar ze mogen niet meer geproduceerd worden. De alternatieve soorten verlichten zijn:
Van bovenstaande opties zijn de LED lampen het meest duurzaam en energiezuinig, daarnaast geven LED lampen veel licht en gaan ze vaak een stuk langer mee dan conventionele verlichting. In ons assortiment vindt u diverse soorten LED verlichting terug.

Bent u benieuwd naar de besparing die u zou kunnen behalen door gebruik te maken van LED verlichting? Neem contact op met een van onze LED specialisten, zij helpen u graag verder.

Welke verlichting heeft u nodig?

Het kiezen van de juiste verlichting kan een lastige klus zijn. Moeten de lampen dimbaar zijn? Hoeveel licht moet de lamp geven? Moet de verlichting warm licht geven? Wilt u de verlichting buiten of binnen gebruiken?

Afhankelijk van de omstandigheden in de te verlichten ruimte moet u bepalen welk soort verlichting u nodig heeft. Er zijn talloze soorten lampen, een greep uit ons assortiment: lijnverlichting, schijnwerpers, high bay lampen, spotsLED panelen en LED TL-buizen.

Hoe weet u voor welke verlichting u moet kiezen voor uw ruimte? Wordt de ruimte volledig verlicht met het gekozen type verlichting? Of zorgt een ander type LED verlichting ervoor dat de ruimte beter verlicht wordt en zorgt dit er ook nog voor dat u minder lampen hoeft aan te schaffen? Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van het juiste type (LED) verlichting. Vraag vandaag nog een gratis lichtscan aan. U weet direct welke én hoeveel verlichting nodig is in uw situatie.

Ons assortiment lampen

Ons assortiment lampen bestaat uit volledige en complete lampen, losse armaturen en toebehoren en de lichtbronnen zelf. Een overzicht van deze categorieën vindt u hier terug.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Wildkamp maakt gebruik van cookies