0
LED high bay lampen

LED high bay lampen

High bay LED verlichting wordt vaak gebruikt voor het verlichten van grote en hoge ruimtes. LED high bay lampen hebben een hoge lichtopbrengst en kunnen dan ook zonder moeite ruimtes met een hoogte van 5 tot 15 meter verlichten. De grote lichthoek van LED high bay lampen zorgt ervoor dat het licht in alle hoeken terecht komt. Bespaar nu, vraag direct een vrijblijvende lichtscan aan.

Wat is een LED high bay?

Magazijnen en hallen zijn vaak grote ruimtes en hebben hoge plafonds. Belangrijk is dat een armatuur krachtig genoeg is om de volledige ruimte te verlichten. LED high bay armaturen zijn UFO of kelkvormig van vorm en speciaal ontworpen om hoge ruimtes volledig te kunnen verlichten. High bay LED verlichting wordt voornamelijk gebruikt als industriële verlichting, in bijvoorbeeld
 • Veestallen.
 • Magazijnen.
 • Loodsen.
 • Productiehallen.
 • Maneges.

Verschillende soorten LED high bay lampen

LED high bay lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. In onze webshop zijn dimbare en niet dimbare high bay’s verkrijgbaar. Ruimtes die niet op volle lichtsterkte verlicht hoeven worden kunt u gedeeltelijk of in zijn geheel dimmen. Bijvoorbeeld op zonnige dagen kunt u de LED high bay’s makkelijk dimmen zodat u ook minder elektriciteit verbruikt. LED high bay’s hebben een significante kostenbesparing, wanneer u dimt tot 50% wordt er ook 50% minder elektriciteit verbruikt.

Daarnaast zijn de LED high bay’s verkrijgbaar in verschillende soorten sterkten en lichttemperaturen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor koud wit licht of daglicht. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste LED high bay verlichting? Neem nu contact op, onze LED-specialisten helpen u graag verder.

Kies voor een LED high bay

Ten opzichte van conventionele verlichting bespaart u met LED verlichting flink op uw energiekosten doordat de lampen zeer zuinig zijn. De levensduur van LED high bay’s zijn een stuk langer dan van conventionele verlichting. Doordat de LED high bay’s voornamelijk worden gebruikt in hoge, moeilijk bereikbare bedrijfsruimtes wordt het vervangen van de lampen vaak lastig en kostbaar. Uiteraard vervangt u deze lampen dan ook het liefst zo min mogelijk.

Alle voordelen van LED high bay lampen op een rij
 • Ideaal voor grote en hoge ruimtes.
 • Hoge lichtopbrengst.
 • Langere levensduur dan conventionele verlichting.
 • Energiebesparing.
 • Licht onmiddellijk op, geen opstarttijd.
 • Dimbaar (afhankelijk keuze).

Welke LED high bay kiest u?

De industriële ledverlichting van Adurolight voldoet aan alle standaarden qua veiligheid en betrouwbaarheid. Zelfs onder zware belasting bent u met de LED oplossingen van Adurolight verzekerd van een hoge lichtopbrengst.
Vragen over high bay LED verlichting? Onze LED specialisten helpen u graag, neem nu contact op!