0
LED high bay lampen

LED High Bay lampen

High Bay LED verlichting wordt vaak gebruikt voor het verlichten van grote en hoge ruimtes. LED High Bay lampen hebben een hoge lichtopbrengst en kunnen dan ook zonder moeite ruimtes met een hoogte van 5 tot 15 meter verlichten. De grote lichthoek van LED High Bay lampen zorgt ervoor dat het licht in alle hoeken terecht komt. Bespaar nu, vraag direct een vrijblijvende lichtscan aan.

Wat is een LED High Bay?

Magazijnen en hallen zijn vaak grote ruimtes en hebben hoge plafonds. Belangrijk is dat een armatuur krachtig genoeg is om de volledige ruimte te verlichten. LED High Bay armaturen zijn UFO of kelkvormig van vorm en speciaal ontworpen om hoge ruimtes volledig te kunnen verlichten. High Bay LED verlichting wordt voornamelijk gebruikt als industriële verlichting, in bijvoorbeeld
 • Veestallen.
 • Magazijnen.
 • Loodsen.
 • Productiehallen.
 • Maneges.

Verschillende soorten LED High Bay lampen

LED High Bay lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. In onze webshop zijn dimbare en niet dimbare High Bay’s verkrijgbaar. Ruimtes die niet op volle lichtsterkte verlicht hoeven worden kunnen gedeeltelijk of in zijn geheel gedimd worden. Bijvoorbeeld op zonnige dagen kan je de LED High Bay’s makkelijk dimmen zodat er ook minder elektriciteit verbruikd wordt. LED High Bay’s hebben een significante kostenbesparing, wanneer je dimt tot 50% wordt er ook 50% minder elektriciteit verbruikt.

Daarnaast zijn de LED High Bay’s verkrijgbaar in verschillende soorten sterkten en lichttemperaturen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor koud wit licht of daglicht. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste LED High Bay verlichting? Neem nu contact op, onze LED-specialisten helpen je graag verder.

Kies voor een LED High Bay

Ten opzichte van conventionele verlichting bespaar je met LED verlichting flink op de energiekosten doordat de lampen zeer zuinig zijn. De levensduur van LED High Bay’s zijn een stuk langer dan van conventionele verlichting. Doordat de LED High Bay’s voornamelijk worden gebruikt in hoge, moeilijk bereikbare bedrijfsruimtes wordt het vervangen van de lampen vaak lastig en kostbaar. Uiteraard vervang je deze lampen dan ook het liefst zo min mogelijk.

Alle voordelen van LED High Bay lampen op een rij
 • Ideaal voor grote en hoge ruimtes.
 • Hoge lichtopbrengst.
 • Langere levensduur dan conventionele verlichting.
 • Energiebesparing.
 • Licht onmiddellijk op, geen opstarttijd.
 • Dimbaar (afhankelijk keuze).

Welke LED High Bay kies je?

De industriële ledverlichting van Adurolight voldoet aan alle standaarden qua veiligheid en betrouwbaarheid. Zelfs onder zware belasting ben je met de LED oplossingen van Adurolight verzekerd van een hoge lichtopbrengst.
Vragen over High Bay LED verlichting? Onze LED specialisten helpen je graag, neem nu contact op!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.