0
LED lijnverlichting

LED lijnverlichting

Bij Wildkamp hebben we diverse soorten lijnverlichting en toebehoren. Je vindt alles wat er nodig is voor het aanleggen van een compleet lijnverlichtingssysteem. Bekijk het aanbod hieronder of lees verder voor meer informatie over onze lijnverlichting.

Over lijnverlichting en toepassingen

Lijnverlichting kun toegepast worden in diverse situaties. Tegenwoordig wordt lijnverlichting voornamelijk gebruikt als indoor verlichting, bijvoorbeeld voor het verlichten van magazijnen, loodsen, fabriekshallen, werkplaatsen en distributiecentra. Maar denk ook aan sporthallen of parkeergarages.

Waarom kiezen voor LED lijnverlichting van Adurolight?

Lijnverlichting van Adurolight kent vele voordelen, zo is het simpel en vooral snel te monteren en neemt het weinig ruimte in beslag. Hieronder een aantal voordelen op een rij
  • Snel grote afstanden overbruggen, hierdoor geschikt voor grote ruimtes.
  • Lichtlijnen eenvoudig te monteren (klikbaar).
  • Flexibel qua installatie.
  • Minder schaduwen in de verlichte ruimte.
  • Verkleint kans op bedrijfsongevallen.
  • Grote besparing op energiekosten.
Ontvang een vrijblijvend besparingsplan!

Adurolight lijnverlichting voldoet aan alle industriële standaarden qua veiligheid en betrouwbaarheid.

LED lijnverlichting assortiment

Ons LED lijnverlichting assortiment bestaat uit zowel armaturen als de overige benodigde producten voor het aanleggen van een compleet lijnverlichtingssysteem. Onze top 3:

Titan lijnverlichting

De Adurolight Titan lijnverlichting is in aluminium uitgevoerd en dus licht in gewicht, waardoor snel en gemakkelijk te installeren. De WAGO connector zorgt daarnaast voor een vlekkeloze verbinding. De Low glare PMMA zorgt voor een mooie onafgebroken lichtlijn en minder verblinding van de lichten. De Titan is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: met een Narrow, Medium, Asymmetric en Wide lichtbundel. Voor elke situatie een goede oplossing.

Beltine lijnverlichting

Onze Beltine lijnverlichting is een LED tube IP 67 lijnverlichting. Dit armatuur
is aan beide uiteinden waterdicht en onderling te koppelen door middel van stekkers. Zowel direct aan het plafond te bevestigen als hangend aan kabels.
Veelal toegepast in stallen en bewaarruimten die regelmatig met water worden gereinigd. Daarnaast ook veel gebruikt in koelcellen en koelvitrines.

Dave lijnverlichting

Dave lijnverlichting is het alternatief voor losse TL (LED) buizen in combinatie met een polycarbonaat armatuur. In dit armatuur is de LED geïntegreerd. Het is dus niet nodig lossen buizen te monteren, er hoeft alleen een armatuur aangesloten te worden.

Meer informatie over onze diverse soorten LED lijnverlichting? Neem dan contact met ons op.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.