0
LED noodverlichting

LED noodverlichting

Eén universeel armatuur, twee functies en drie plaatsingsmogelijkheden

Veiligheid voorop: Gemak in gebruik

Bij een calamiteit wil je onder alle omstandigheden zo veilig en snel mogelijk het pand verlaten. Goed werkende nood- en vluchtwegverlichting is essentieel en verplicht voor veel gebouwen. In kantoorpanden bevinden zich verschillende vlucht- en noodverlichtingspunten. Eenvoudig te plaatsen en te onderhouden armaturen maken het werk voor de onderhoudsdienst makkelijker. Dat scheelt kosten, zeker als de armaturen ook duurzaam zijn.

Een universeel systeem

Het universele systeem van Adurolight gebruik je voor zowel noodverlichting als vluchtwegaanduiding. Hetzelfde armatuur is te gebruiken voor beide functies. Het armatuur is overal toepasbaar en te monteren op zowel wand als plafond en in te bouwen in systeemplafonds. Wel zo efficiënt. Door de toepassing van inventieve technieken heeft het armatuur een uitstekende egale lichtverdeling en helderheid. Dat is wel zo prettig en veilig.

Een duurzame oplossing

Het ‘Energieakkoord voor duurzame groei’ verplicht veel bedrijven en instellingen om energiebesparende maatregelen te nemen. Het wordt nog wel eens vergeten, maar het is ook verplicht om conventionele noodverlichting te vervangen en een duurzaam alternatief te plaatsen. Ook voor bedrijven waarvoor de verplichting niet geldt is duurzame ledverlichting voor vluchtwegaanduiding en noodverlichting een goede keuze. Ons armatuur heeft een gunstige prijsstelling en een energieverbruik van slechts 3 Watt. Zo verdien jij je investering al binnen een jaar terug.

Installatiegemak & onderhoudsvriendelijkAdurolight noodverlichting

Ons vlucht- en noodverlichtingssysteem is ontworpen in samenwerking met installateurs. Zij weten als geen ander aan welke eisen goede verlichting moet voldoen. Installatiegemak is voor hen erg belangrijk. Ons armatuur is dan ook eenvoudig te installeren en biedt goed doordachte functionaliteiten. Zo is de testknop makkelijk bereikbaar, ook als het armatuur is ingebouwd in een systeemplafond. Om te testen is het niet nodig om plafondplaten te verwijderen. De nikkel-cadmium batterij met een extra lange levensduur is eenvoudig te vervangen. Het is prettig werken met één armatuur die op de wand en het plafond kan worden geplaatst!

Eigenschappen armatuur

Adurolight noodverlichting1. De nikkel-cadmium batterij met een extra lange levensduur is eenvoudig te vervangen. Adurolight noodverlichting2. De testknop is makkelijk bereikbaar, ook als het armatuur is ingebouwd in een systeemplafond.
Om te testen is het niet nodig om plafondplaten te verwijderen.
Adurolight noodverlichting3. Het armatuur is te monteren op de wand, het plafond of in te bouwen in een systeemplafond. Adurolight noodverlichting4. De vluchtwegsignalering is eenvoudig op het armatuur te plakken.
Adurolight noodverlichting5. De led-strip zorgt voor een uitstekende egale lichtverdeling. Adurolight noodverlichting6. De pendel is eenvoudig op het armatuur te klikken.
Adurolight noodverlichting7. Het pictogram wordt onafhankelijk van de plaatsing helder en egaal uitgelicht, zonder strooi- en strijklicht. Adurolight noodverlichting8. De afdekkap is voorzien van een bajonetsluiting. Bij onderhoud aan het armatuur is het dus niet nodig de schroeven helemaal los te draaien.

Een compleet verlichtingsconcept

Wij zien de mogelijkheden van verlichting. Goede verlichting kan je leven gunstig beïnvloeden, kan vergemakkelijken en verlichten. Daarmee heeft het direct invloed op de kwaliteit van leven van mens en dier. We kijken verder dan onze producten en denken in totaalconcepten en totaaloplossingen. Systemen die te gebruiken zijn in kleine en grote ruimtes. Een optimaal geïntegreerd concept passend bij de functie van de ruimte en de gebruikers. Sfeerverlichting, functionele verlichting, slimme verlichting, met ons brede assortiment hebben we voor elke situatie een oplossing. Onze lichtadviseurs maken passende lichtplannen op maat.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.