0
LED panelen

LED panelen

LED panelen zijn er in allerlei soorten en maten. In ons assortiment vindt u LED panelen van het merk Adurolight. Bekijk hieronder het aanbod of lees verder voor meer informatie over LED panelen. Liever direct persoonlijk advies? Onze LED specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat is een LED paneel?

Een LED paneel bestaat uit een plaat (paneel) en meerdere leds. Samen vormen ze een ‘armatuur’. LED panelen zijn vaak slechts enkele centimeters dik en daardoor toepasbaar in veel situaties. Veelal is een LED paneel vierkant, maar ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld een rechthoekige vorm.

Toepassingen LED panelen

LED paneel verlichting wordt toegepast als indoor verlichting, bijvoorbeeld in kantoren. Ook in gebouwen waar bijvoorbeeld nog de ouderwetse TL verlichting wordt toegepast, kan LED paneel verlichting uitkomst bieden. Denk aan scholen, musea en ziekenhuizen.

LED paneel verlichting kent vele voordelen. Veel bedrijven kiezen dan ook voor dit type verlichting. Het gelijkmatige licht draagt bij aan de productiviteit en het welzijn van de medewerkers. De juiste LED verlichting heeft een positieve invloed op onder andere de concentratie en prestaties van uw medewerkers.

Kiezen voor LED: een goede investering

Wanneer u kiest voor LED panelen kiest u voor een energiezuinige oplossing. U bespaart flink op uw energielasten en daarnaast is LED verlichting goed voor het milieu. Kantoren zijn dan ook verplicht gesteld door de overheid vanaf 2023 over te zijn gestapt op LED. Uw investering is bovendien duurzaam: LED panelen gaan vele malen langer mee dan conventionele verlichting, zoals tl buizen.

Wist u dat u bovendien belastingvoordeel kunt behalen in de vorm van de Energie Investeringsaftrek (EIA)? Dit maakt LED paneel verlichting op kantoor voor bedrijven extra interessant. Via fiscaal voordeel krijgt u dan een deel van de investering terug.

Alle voordelen van LED panelen op een rij
  • Duurzaam: lange levensduur.
  • De investering betaalt zich snel terug door besparing op energie en onderhoud.
  • Positieve invloed op concentratie en productiviteit medewerkers.
  • Geen last van knipperende lampen.
  • Veilig: geen schadelijke stoffen, geen warme lampen, stevig en schokbestendig.
  • Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.
  • Toepasbaar in allerlei (indoor) situaties.
  • Gelijkmatig licht door het gehele pand of gebouw.
Ontvang een vrijblijvend besparingsplan!

Van conventionele verlichting naar LED paneel verlichting

Het vervangen van conventionele verlichting door LED verlichting is eenvoudig doordat het perfect past in een systeemplafond. Heeft u geen systeemplafond? Geen probleem, ook dan kunt u LED panelen (laten) plaatsen.

Ons assortiment LED panelen

Onze LED panelen zijn verkrijgbaar in diverse varianten. De panelen uit onze Quality Line zijn van goede kwaliteit, prima vervangers voor uw conventionele verlichting. Wilt u liever topkwaliteit, dan raden we onze Premium Quality Line aan. In ons assortiment vindt u diverse vormen, afmetingen en kleuren. Weet u niet precies welke LED panelen het beste zijn in uw situatie? Laat u dan adviseren door onze experts!

Vraag gratis een lichtscan aan!
Wildkamp maakt gebruik vancookies