0
LED schijnwerpers

LED schijnwerpers

Ons assortiment LED schijnwerpers bestaat uit allerlei soorten en maten schijnwerpers en bouwlampen. Wildkamp heeft schijnwerpers op sensor, oplaadbare schijnwerpers maar ook draagframes voor de lampen.

Wat zijn LED schijnwerpers en LED bouwlampen?

Er zijn tegenwoordig veel soorten LED bouwlampen en LED schijnwerpers te verkrijgen. Schijnwerpers geven veel licht en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om bepaalde objecten te verlichten. LED bouwlampen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt gezien de voordelen van een LED bouwlamp.

Toepassing van LED schijnwerper

LED bouwlampen en LED schijnwerpers worden vaak gebruikt om een ruimte of bouwplaats te verlichten. Daarnaast worden LED schijnwerpers ook vaak gebruikt om een specifiek voorwerp te verlichten. Het verlichten van een erf uit veiligheid is uiteraard ook mogelijk, door bijvoorbeeld voor een LED schijnwerper met sensor te kiezen.

Kies voor een LED schijnwerper of LED bouwlamp

Wist je dat een LED bouwlamp gemiddeld maar 20% van de energie van een reguliere bouwlamp verbruikt? Het licht dat geproduceerd wordt door de LED bouwlamp is daarentegen hetzelfde als een reguliere bouwlamp. Dit zorgt voor een lager energieverbruik, waardoor er flink bespaart wordt op de energiekosten. Daarnaast gaan LED bouwlampen en schijnwerpers een stuk langer mee dan reguliere bouwlampen en schijnwerpers.

Alle voordelen van LED bouwlampen en LED schijnwerpers op een rij:
  • Zeer lange levensduur.
  • Laag energieverbruik, waardoor flinke besparing op energiekosten.
  • Besparing op onderhoud van de lamp.
  • Direct volle lichtsterkte (geen opstarttijd).
  • Wordt niet warm dus kan direct opgeborgen worden.

Welke LED bouwlamp of LED schijnwerper kies je?

Afhankelijk van de ruimte waar de bouwlamp of schijnwerper gebruikt wordt kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden voor het soort lamp dat je gebruikt. Wil jeeen bouwplaats verlichten en is er geen elektriciteitsbron aanwezig? Dan is het uiteraard noodzakelijk dat je een draagbare LED bouwlamp op accu [ED|J3] kiest. Wil je een schijnwerper gebruiken om het erf te beveiligen? Kies dan voor een schijnwerper die je buiten kan gebruiken.

Meer informatie over de te gebruiken schijnwerper of bouwlamp? Neem dan contact op met onze LED specialisten, zij helpen graag verder.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.