0
Spots

LED spots

Steeds meer conventionele spots worden vervangen door de energiezuinige LED spots. Door de lange levensduur en lage onderhoudskosten van Adurolight zijn geldbesparing en duurzaamheid logische gevolgen. Daarnaast verbruiken de LED spots veel minder stroom dan de conventionele spots. Bespaar nu, vraag direct een vrijblijvende lichtscan aan.

Wat is een LED spot

Een LED spot bestaat uit een armatuur met daarin een lichtbron, ook LED spot genoemd. Een conventionele spot als lichtbron kan eenvoudig vervangen worden door een LED spot. Een armatuur van de spot kan wel heel verschillend zijn, zo zijn er inbouwspots (LED), downlights en railspots.

Verschillende soorten LED spots

LED spots zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. In onze webshop zijn onder andere inbouwspots (led), downlight spots en railspots verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook spots als lichtbron terug vinden in onze webshop. LED spots worden voornamelijk toegepast in hallen, entrees van gebouwen of kantoren. Afhankelijk van het soort licht, de te verlichten ruimte en mogelijkheden kunt u een keuze maken uit een van de verschillende soorten LED spots. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste verlichting? Neem nu contact op, onze LED-specialisten helpen u graag verder.

Voordelen van LED spots

Spots zijn ideale oplossingen voor uiteenlopende toepassingen binnen ondernemingen. Naast algemene sfeerverlichting, kunnen ze ook goed gebruikt worden om bepaalde accenten te verlichten.

Alle voordelen van LED spots op een rij
  • Duurzaam: lange levensduur.
  • Investering betaalt zich snel terug door besparing op energie en onderhoud.
  • Toepasbaar in allerlei indoor situaties.
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Energiezuinige keuze; LED spots

Bijna alle lampen zijn tegenwoordig te vervangen door LED lampen. Kiest u voor LED spots? Dan kiest u voor een energiezuinige oplossing. Naast dat u flink bespaart op energiekosten is LED verlichting minder schadelijk voor het milieu. Door de overheid zijn kantoren zelfs verplicht gesteld vanaf 2023 over gestapt te zijn op LED verlichting, kantoren moeten vanaf 2023 voorzien zijn van energielabel C. Wilt u overstappen op LED verlichting, maar weet u niet welke LED lampen u nodig heeft? Neem contact op met onze LED specialisten, zij helpen u graag verder. Of vraag een gratis lichtscan aan en laat u adviseren over de best passende oplossing voor uw ruimte.

Van conventionele spots naar LED spots

Vervang eenvoudig een traditionele halogeenlamp door een fitting in een spotarmatuur met het retrofit ontwerp.
Vervang traditionele halogeenspots door LED-spots
  • Hogere lichtopbrengst
  • Natuurlijke kleuren
  • Hoge helderheid
  • CE, ROHS, TÜV gecertificeerd

Vragen over LED spots? Onze LED specialisten helpen u graag, neem nu contact op!