0
Spots

LED spots

Steeds meer conventionele spots worden vervangen door de energiezuinige LED spots. Door de lange levensduur en lage onderhoudskosten van Adurolight zijn geldbesparing en duurzaamheid logische gevolgen. Daarnaast verbruiken de LED spots veel minder stroom dan de conventionele spots. Bespaar nu, vraag direct een vrijblijvende lichtscan aan.

Wat is een LED spot

Een LED spot bestaat uit een armatuur met daarin een lichtbron, ook LED spot genoemd. Een conventionele spot als lichtbron kan eenvoudig vervangen worden door een LED spot. Een armatuur van de spot kan wel heel verschillend zijn, zo zijn er inbouwspots (LED), downlights en railspots.

Verschillende soorten LED spots

LED spots zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. In onze webshop zijn onder andere inbouwspots (led), downlight spots en railspots verkrijgbaar. Daarnaast kun jeook spots als lichtbron terug vinden in onze webshop. LED spots worden voornamelijk toegepast in hallen, entrees van gebouwen of kantoren. Afhankelijk van het soort licht, de te verlichten ruimte en mogelijkheden kan een keuze gemaakt worden uit een van de verschillende soorten LED spots. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verlichting? Neem nu contact op, onze LED-specialisten helpen je graag verder.

Voordelen van LED spots

Spots zijn ideale oplossingen voor uiteenlopende toepassingen binnen ondernemingen. Naast algemene sfeerverlichting, kunnen ze ook goed gebruikt worden om bepaalde accenten te verlichten.

Alle voordelen van LED spots op een rij
  • Duurzaam: lange levensduur.
  • Investering betaalt zich snel terug door besparing op energie en onderhoud.
  • Toepasbaar in allerlei indoor situaties.
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Energiezuinige keuze; LED spots

Bijna alle lampen zijn tegenwoordig te vervangen door LED lampen. Kies jevoor LED spots? Dan kies jevoor een energiezuinige oplossing. Naast dat je flink bespaart op energiekosten is LED verlichting minder schadelijk voor het milieu. Door de overheid zijn kantoren zelfs verplicht gesteld vanaf 2023 over gestapt te zijn op LED verlichting, kantoren moeten vanaf 2023 voorzien zijn van energielabel C. Wil je overstappen op LED verlichting, maar weet je niet welke LED lampen je nodig hebt? Neem contact op met onze LED specialisten, zij helpen je graag verder. Of vraag een gratis lichtscan aan en laat je adviseren over de best passende oplossing voor jouw ruimte.

Van conventionele spots naar LED spots

Vervang eenvoudig een traditionele halogeenlamp door een fitting in een spotarmatuur met het retrofit ontwerp.
Vervang traditionele halogeenspots door LED-spots
  • Hogere lichtopbrengst
  • Natuurlijke kleuren
  • Hoge helderheid
  • CE, ROHS, TÜV gecertificeerd

Vragen over LED spots? Onze LED specialisten helpen graag, neem nu contact op!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.