0
LED TL-buizen

LED TL-buizen

Bij Wildkamp kun je terecht voor kwalitatieve LED TL-buizen van het merk Adurolight. Ons LED TL assortiment is opgedeeld in twee verschillende lijnen: de Quality Line (QL) en de Premium Quality line (PQL). Onder het aanbod lees je meer informatie over de verschillende soorten LED TL-buizen.

Wat is (LED) TL verlichting?

Voordat LED verlichting bestond werd er veel gebruikgemaakt van TL verlichting. Dit was in die tijd een duurzaam alternatief voor de ouderwetse gloeilamp. TL staat voor ‘Tube Light’. Het gaat hierbij om fluorescentieverlichting. Dit betekent dat er verlichting ontstaat door het verwarmen/branden van gassen.
Inmiddels is fluorescentieverlichting ingehaald door LED verlichting. De TL-buis is blijven bestaan vanwege haar gangbare vorm, alleen de lichtbron is veranderd. Een LED TL-buis werkt niet met gasontlading, maar door een strip met LED elementen.

Wanneer kiezen voor LED TL verlichting?

Wanneer er TL verlichting hangt merk je dat de intensiteit van de verlichting snel achteruit gaat. Daarnaast kun je andere problemen ondervinden, zoals knipperende verlichting of lampen die knappen door de hitte. TL verlichting zal dan ook regelmatig vervangen moeten worden. Met LED TL verlichting is dit probleem opgelost. Door de lange levensduur van LED verlichting is vervangen bijna niet meer nodig.
Daarnaast bespaar je met LED TL verlichting flink op de energierekening. Dit komt onder andere doordat de verhouding vermogen en lichtopbrengst bij een LED lamp veel hoger is.
Ontvang een vrijblijvend besparingsplan!

TL verlichting vervangen door LED

LED TL-buizen zijn duurder dan een standaard TL-buis. Er mag dan ook topkwaliteit worden verwacht van de LED TL-buizen van Adurolight. Zo ontvang jejarenlange garantie, afhankelijk van het gekozen product. Daarnaast hoef je jeover de levensduur geen zorgen te maken.
We helpen graag bij het overstappen naar LED verlichting. Je kan je TL verlichting namelijk op diverse manieren vervangen voor LED. Zo kan je nieuwe armaturen bestellen, inclusief LED TL-buizen of bestaande armaturen (laten) ombouwen. Welke manier het beste past is afhankelijk van vele factoren. Onze LED specialisten helpen graag bij het vinden van een passende oplossing.

Diverse soorten LED TL-buizen

Onze LED TL-buizen zijn verkrijgbaar in diverse varianten. De producten uit onze Quality Line (QL) zijn van goede kwaliteit, prima vervangers voor oude TL verlichting. Voor topkwaliteit raden we onze Premium Quality Line (PQL) aan. Daarnaast kan gekozen worden voor LED TL-buizen met een sensor.
In ons assortiment hebben we daarnaast LED TL-buizen van 10 tot 28 watt in diverse kleurtypen: warm wit, koud wit en daglicht. We geven graag advies over de beste LED verlichting voor jouw situatie.
Vraag gratis een lichtscan aan!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.