0
BBQ baas

Win een BBQ schort!


Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak elke maand* kans op één van onze leren BBQ BAAS schorten. Ben je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Uiteraard kun je dan ook gewoon meedoen. Vul hieronder je e-mailadres in, klik op aanmelden en maak kans!*Actievoorwaarden:
  1. De actieperiode loopt van 1 april 2019 tot en met 30 juni 2019. Gedurende deze drie maanden verloten we in totaal drie schorten onder de deelnemers.
  2. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je je e-mailadres hebt ingevuld op deze pagina. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
  3. Aan het eind van iedere maand ontvangt één winnaar persoonlijk bericht via het e-mailadres waarmee is deelgenomen aan de actie. Wanneer er na 4 weken geen reactie is ontvangen, kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de gewonnen prijs.
  4. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. Over de uitspraak wordt niet gecorrespondeerd.
  5. Het e-mailadres dat in het kader van de winactie wordt verkregen wordt toegevoegd aan onze nieuwsbrieflijst. Je kunt je voor deze e-mails op ieder moment uitschrijven. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.
  6. Over deze actie en de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
    We houden ons aan de regels van Wet Bescherming Persoonsgegevens. Lees hierover meer in ons privacybeleid.
Wildkamp maakt gebruik van cookies