Afhalen & bezorgen - Wildkamp

  Artikelen verzamelen

   

  Een moment geduld alstublieft...

  Even geduld a.u.b.

   

  dit item wordt toegevoegd aan de winkelwagen

  Al mijn online bestellingen
  gratis bezorgd!

  Bij Wildkamp zijn we goed voor u bezig. Zo laten we u nog meer profiteren van het gemak van online shoppen. Wilt u het gratis bezorgd hebben, thuis of op een werkplek ergens in Nederland? We leveren waar en wanneer u wilt. Overdag en 's nachts. Alles kan!

  Voor 20.00 uur online besteld, volgende werkdag geleverd

  Online bestellen biedt veel voordelen. U kunt overdag uw focus houden op uw klus. U hoeft geen rekening te houden met de tijden waarop filialen geopend zijn. Online staat u dus nooit voor een "dichte deur". 24 uur per dag en dat 7 dagen per week kunt u uw bestellingen plaatsen. Wel zo makkelijk. Bestellingen die op werkdagen online voor 20.00 uur worden gedaan kunt u de volgende werkdag afhalen op één van onze filialen of laten bezorgen op een voor u meer geschikte locatie. Dat kan bij u aan de zaak zijn of op een werkplek ergens in Nederland. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden!

  Heeft u een afleveradres in België of Luxemburg? Ook dat is geen probleem en uiteraard geheel gratis! Voor afleveren in Duitsland kunt u contact met ons opnemen, dit is tevens kosteloos voor een groot gedeelte van Duitsland.

  U wilt uw bestelling voor 12.00 uur op locatie geleverd hebben? Dit kan tegen geringe meerkosten, echter is dit niet mogelijk voor postzendingen.

  Hoe werkt het online voor 20.00 uur bestellen in de praktijk?

  Wanneer u uw bestelling online plaatst voor 20.00 uur op maandag t/m donderdag dan krijgt u deze de volgende dag geleverd (mits voorradig). Bestelt u op vrijdag voor 20.00 uur dan wordt dit op maandag geleverd, tenzij het een postzending is, dan is er een mogelijkheid dat het op zaterdag bezorgd wordt. Echter is dit afhankelijk van de dienstverlening van PostNL.

  Plaatst u een online order op vrijdag na 20.00 uur of op zaterdag of zondag? Dan wordt deze op maandag behandeld en dus op dinsdag geleverd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een bestelling op een later moment af te laten leveren, wanneer en waar het u het beste uit komt!

  Mocht een artikel in uw bestelling onverhoopt niet voorradig zijn dan stemmen wij met u af of u de bestelling ineens of gedeeltelijk wilt ontvangen. De actuele voorraad van een artikel kunt u vinden op de pagina van het betreffende artikel. Natuurlijk kunt u hiernaar ook informeren bij uw filiaal (tijdens openingstijden)

  Alle bestellingen gratis bezorgd

  Vindt u het ook zo vervelend om over uw aankoopbedrag nog weer geconfronteerd te worden met extra bezorg- en verzendkosten? Niet bij Wildkamp. Wij regelen dat uw bestellingen gratis worden afgeleverd. Of het nu gaat om iets groots, zwaars, kleins of iets lichts. Bij Wildkamp berekenen wij hiervoor geen extra kosten. Ook niet wanneer u de bestelling telefonisch of op een andere manier aan ons doorgeeft!

  Heeft u een afleveradres in België of Luxemburg? Ook dat is geen probleem en uiteraard geheel gratis! Voor afleveren in Duitsland kunt u contact met ons opnemen, dit is tevens kosteloos voor een groot gedeelte van Duitsland.

  U wilt uw bestelling voor 12.00 uur op locatie geleverd hebben? Dit kan tegen geringe meerkosten, echter is dit niet mogelijk voor postzendingen.

  Mocht een artikel in uw bestelling onverhoopt niet voorradig zijn dan stemmen wij met u af of u de bestelling ineens of gedeeltelijk wilt ontvangen. De actuele voorraad van een artikel kunt u vinden op de pagina van het betreffende artikel. Natuurlijk kunt u hiernaar ook informeren bij uw filiaal (tijdens openingstijden).

  Bij 'grote' leveringen als pakketten buis of watertanks dient er een losmogelijkheid op locatie beschikbaar te zijn. Mocht u hiervoor geen middelen ter beschikking hebben dan kunnen wij dit tegen meerprijs voor u verzorgen.

  Extra service - Spoedbezorging binnen één uur!

  Tijdens de openingstijden van onze filialen kunnen wij als extra service binnen een uur leveren binnen een straal van 15 km vanaf een filiaal. Dit geldt voor het grootste gedeelte van de artikelen die voorradig zijn op een filiaal. Zo kunt u altijd op het juiste moment over het gewenste materiaal beschikken. Informeer naar de mogelijkheden.

  Afhalen vanaf 7 uur 's ochtends

  Heeft u voor 20.00 uur 's avonds iets online besteld maar heeft u het 's ochtends vroeg al nodig? Geen probleem. Via nachtlevering zorgen wij er voor dat onze filialen dagelijks van nieuwe voorraden worden voorzien. Uw bestelling kunnen we dan gelijktijdig meenemen zodat u hier vanaf 's ochtends 7.00 uur over kunt beschikken. Uw bestelling kunt u laten afleveren bij een Wildkamp filiaal van uw keuze. Woont u bijvoorbeeld in Arnhem en heeft u een klus in Groningen? Dan ligt het pakketje daar voor u klaar. Makkelijk toch?

  Op zaterdag kunt u uw bestelling vanaf 8.30 uur op uw gewenste Wildkamp filiaal afhalen.

  Mocht een artikel in uw bestelling onverhoopt niet voorradig zijn dan stemmen wij met u af of u de bestelling ineens of gedeeltelijk wilt ontvangen. De actuele voorraad van een artikel kunt u vinden op de pagina van het betreffende artikel. Natuurlijk kunt u hiernaar ook informeren bij uw filiaal (tijdens openingstijden).

  Ook 's nachts bezorgd

  Soms kan het ook voorkomen dat u het handig vindt om uw bestellingen al 's nachts te laten bezorgen. Ook dat kan Wildkamp voor u verzorgen. Wij regelen dan dat uw bestellingen bijvoorbeeld worden afgeleverd in de laadruimte van een bus, in een speciale kluis bij uw bedrijf of bij bestaande afhaalpunten. Op een locatie die u graag wilt! Ook kunnen we u aanleveren op een bouwlocatie. Wanneer u geen opslagmiddel heeft kan Wildkamp dit in bruikleen aanbieden, wanneer de bouwlocatie verhuist verhuizen wij de container mee. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

  Hoe werkt het 's nachts afleveren in de praktijk?

  Met de service van onze nachtdistributeur kunnen wij uw bestelling afleveren op een vaste loslocatie met nachtkluis waarvan de distributeur over de sleutel beschikt. Dit kan dus bijvoorbeeld bij u op het bedrijf, in de auto of garage zijn. Tevens kan uw bestelling opgepikt worden op een zogenaamde Manned Pudo (bemand Pick-Up en Drop-Off punt), hiervan zijn ruim 30 punten in Nederland en ruim 20 in België beschikbaar. U kunt zelf kiezen in welke Manned Pudo u uw artikelen op wilt halen, dit is alleen mogelijk voor pakketjes. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van onze eigen vestingen waar de bestelling vanaf 07:00 uur afgehaald kan worden.

  Voor de nachtdistributie maken we gebruik van twee goederenstromen, namelijk pakketjes en volume waarbij ook lange lengtes tot de mogelijkheden behoren. Wildkamp kan voor vaste relaties een mobiel opslagmiddel in bruikleen aanbieden. Wildkamp is sterk in maatwerk logistieke oplossingen, wij denken graag met u mee.

  Wilt u meer informatie of gebruik maken van deze service dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Logistiek via telefoonnummer 0523 - 68 75 00. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en benodigdheden voor nachtlevering!

  Altijd op de hoogte met Track & Trace

  Na uw bestelling wilt u natuurlijk graag weten wanneer één en ander wordt afgeleverd. Via track & trace wordt u nauwkeurig per e-mail geïnformeerd waar uw bestelling zich bevindt en wanneer deze wordt afgeleverd. Mochten bijvoorbeeld verkeersopstoppingen een aanleiding geven voor een verlate levering dan wordt u hier van te voren over bericht. Kortom, met ons track & trace systeem blijft u dus prima op de hoogte van uw bestellingen.

  Bij het online plaatsen van uw bestelling ontvangt u een mail met daarin meer informatie over de verzending. Betreft het een postzending dan vindt u een link en track & trace code voor de website van PostNL, waardoor u exact kunt zien waar uw pakketje zich op dat moment bevindt en wanneer het pakket ongeveer afgeleverd wordt.
  Bij bestellingen die niet per post verstuurd kunnen worden ontvangt u een e-mail met het verwachte tijdstip van leveren (met een bandbreedte van 2 uur, dus bijv. tussen 12.00 en 14.00 uur).

  U kunt zelf het gewenste e-mailadres voor track & trace meldingen instellen en in de toekomst kunnen wij u zelfs per SMS of via een speciale app over de status van uw bestelling informeren.