0
Bestelopties

Bestelopties

U vindt hieronder meerdere mogelijkheden om uw bestelling te plaatsen. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken? U vindt onze contactgegevens hier.

Vestigingen

Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is er steeds vaker een Wildkamp bij u in de buurt. En dit aantal zal in de komende jaren alleen nog maar verder toenemen. In onze vestigingen vindt u deskundige en ervaren adviseurs die u met raad en daad kunnen bijstaan. Bestellingen kunnen zij voor u verzorgen. Een overzicht van onze vestigingen vindt u hier.

Online

Online bestellen biedt veel voordelen. U kunt overdag focussen op uw klus. U hoeft geen rekening te houden met de tijden waarop vestigingen geopend zijn. Online staat u nooit voor een "dichte deur". 24 uur per dag en dat 7 dagen per week kunt u uw bestellingen plaatsen. Wel zo makkelijk! Bestellingen die op werkdagen online voor 20.00 uur worden gedaan kunt u de volgende werkdag afhalen op één van onze vestigingen of laten bezorgen op een voor u geschikte locatie. Dat kan bij u aan de zaak zijn of op een werkplek ergens in Nederland. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden! Hoe het online bestellen werkt vindt u hier.

Telefonisch

Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u direct contact kunt hebben met een vertrouwde contactpersoon in uw regio. Daarom naast een algemeen telefoonnummer ook een eigen telefoonnummer voor elke Wildkamp vestiging. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 7.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur. De contactgegevens van onze vestigingen vindt u hier.

Accountmanagement

Wildkamp beschikt over een aantal deskundige en ervaren accountmanagers. Zij hebben een uitgebreide kennis van ons assortiment en van de mogelijkheden die wij u als bedrijf kunnen bieden. Wilt u eens een afspraak maken om te kijken wat Wildkamp voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. U vindt onze contactgegevens hier.

2BA en Artikelbeheer

Wij ondersteunen het bestellen via diverse ERP-pakketten, zoals bijvoorbeeld Syntess en Handsoft, wat veel gebruikt wordt in de bouw- & installatie sector. Onze artikeldata is dan ook beschikbaar via 2BA en Artikelbeheer. Meer info? Neem dan contact op via telefoonnummer 0523 - 68 75 10 of mail naar webshop@wildkamp.nl.
Wildkamp maakt gebruik van cookies