0

Maatregelen omtrent het CoronavirusOnline kunt u bij ons natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht. Daarnaast zijn onze vestigingen geopend volgens de normale openingstijden. Wel nemen we hier extra maatregelen. We brengen u hieronder graag op de hoogte van de door ons opgestelde maatregelen.

Tot slot doen we er alles aan om er voor te zorgen dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en eventueel nodige aanpassingen.

Laatste update: 6 april 2021 | 09:00

 • Vestigingen

  Onze vestigingen blijven geopend voor professionele klanten. Particuliere klanten dienen een bezoek in te plannen. Bezorgen blijft ook mogelijk. Bestel via de website, telefonisch of per e-mail.

  Wel vragen wij onze klanten goed op te letten en onze vestigingen niet te bezoeken bij gezondheidsklachten of twijfel. Wij hebben onze medewerkers geïnformeerd om verspreiding van het virus zo goed mogelijk te voorkomen. We hebben dan ook extra hygiëne maatregelen getroffen:

   • Geef uw bestelling waar mogelijk door via wildkamp.nl e-mail, of telefoon. Onze medewerkers doen er alles aan zodat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat. U hoeft dan niet langer dan nodig in de vestiging te wachten.
   • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om volgens een vaste en zo veilig mogelijke methodiek te werken, wij vragen u dat te respecteren. Dit houdt o.a. in dat we geen handen schudden en  minimaal 1,5 meter afstand houden, onze medewerkers de koffiemachines etc. alleen zullen bedienen
   • We laten een maximaal aantal klanten tegelijk binnen in onze vestiging, we vragen u buiten op gepaste afstand van elkaar te wachten. We vragen u als klanten alleen (zonder gezelschap) naar de vestiging te komen.
   • Betaal zoveel mogelijk met een pinpas of smartphone (als u niet kunt pinnen, vragen we u om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken)
   • Onze specialisten gaan niet bij klanten op bezoek. Voor o.a. beregenings- en lichtplannen etc. helpen we u graag online verder. Voor vragen, mail ons en we nemen z.s.m. contact met u op
   • Tijdens feestdagen kunnen er afwijkende openings- en levertijden voorkomen bij onze vestigingen. U vindt uw dichtstbijzijnde vestiging hier.
    • Afhalen bestelling in vestiging

     U kunt uw bestelling vooraf doorgeven en afhalen in onze vestiging. Geef uw order door via telefoon, e-mail of wildkamp.nl en kies voor Afhalen onder de optie “Levermethode”.

     Alle bestellingen zijn af te halen bij één van onze vestigingen. Onze vestigingen zijn op werkdagen geopend van 07:00 - 17:30 uur en op zaterdag van 08:30 - 12:30 uur. Uiteraard worden voor bestellingen die afgehaald worden op een vestiging geen verzendkosten berekend!

     Bestellingen kunnen niet op PostNL-ophaalpunten worden afgehaald.

    • Online bestellen

     Zoals gewoonlijk kunt u al onze producten online bestellen. Onze webshop is 24 uur per dag open en bij vragen of advies kunt u altijd contact opnemen via onze live chat, e-mail, WhatsApp of telefonisch.

    • Bezorgen

     Onze bezorgservice blijft onveranderd. Zowel PostNL als Oegema Transport bezorgen zoals u dat gewend bent. De bevoorrading van ons distributiecentrum en onze vestigingen verloopt nu zoals gebruikelijk. Uiteraard brengen wij u op de hoogte wanneer er veranderingen plaatsvinden.

    • Klantenservice

     Onze klantenservice is goed bereikbaar, u kunt op diverse manieren contact opnemen. Het kan zijn dat onze klantenservice wegens iets beperkte bezetting enige vertraging oploopt bij het beantwoorden van uw vragen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

     Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en eventuele nodige aanpassingen.
    • Goed om te weten
     • Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM stelt. Mochten deze veranderen dan nemen wij passende maatregelingen.
     • Nieuwe acties en maatregelen zullen wij z.s.m. op deze pagina publiceren.
     • Wij doen er alles aan om de hygiëne en gezondheid op het hoogste niveau te houden, dit geldt in de vestigingen, ons hoofdkantoor en distributiecentrum.
     • Persoonlijk advies vinden wij belangrijk, en dat doen we waar mogelijk graag en op gepaste afstand.
    Wildkamp maakt gebruik vancookies