0
Nachtvorstberegening

Nachtvorstberegening

Om schade in de tuinbouw, fruitteelt en wijnbouw door nachtvorst te voorkomen wordt nachtvorstberegening toegepast. Bij nachtvorstberegening wordt de bloesem beschermt tegen bevriezing door deze te beregenen. Door het nat maken ontstaat een laagje ijs, waardoor er stollingswarmte wordt geproduceerd. Deze stollingswarmte zorgt ervoor dat de bloesem zelf niet bevriest.

Belangrijk is dat men door blijft beregenen tot het ijs weer ontdooit. Iedere nachtvorstberegening is anders. Om ervoor te zorgen dat de installatie goed werkt moeten bijvoorbeeld de diameters van de leidingen berekend en de pompcapaciteit bepaald worden. Kortom, het berekenen van een nachtvorst-beregening is maatwerk. Wij kunnen u dit maatwerk leveren!

Meer informatie over nachtvorstberegening? Neem contact met ons op voor advies op maat, hieronder vindt u de mogelijkheden om in contact met ons te komen.

Nachtvorstberegening 1     Nachtvorstberegening 3     Nachtvorstberegening 2

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 18:00 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met u op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp maakt gebruik van cookies