0
Oplossingen voor groene sector

Oplossingen voor de groene sector

Als totaalleverancier voor de groene sector heeft Wildkamp een ruim assortiment artikelen die benodigd zijn voor hoveniersbedrijven, gemeentelijke groenafdelingen en tuin- en landschapsarchitecten. Daarnaast bieden wij ondersteuning op maat bij de uitvoering van projecten als het aanleggen van beregeningsinstallaties of vijvers.

Citaat Langstraat Tuinen

“Wij leveren totaalpakketten. Alles wat ik nodig heb bij de aanleg van een tuin haal ik bij mijn dichtstbijzijnde Wildkamp vestiging.”


Fred Langstraat - Fred Langstraat Tuinen, Lieshout 
Lees hier het volledige interview met Fred Langstraat Tuinen

 


Advies door professionals

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis ten aanzien van onze producten en hebben veel ervaring met toepassingsmogelijkheden. Hierdoor kunnen wij ook een belangrijke bijdrage leveren bij het aanleggen en ontwerpen van een tuin, gazon of een andere groenvoorziening. We bieden de mogelijkheid om de begeleiding bij de uitvoering van projecten voor u te verzorgen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van bedrijven die bij uitvoering van projecten een rol kunnen spelen.

Gaat het om beregeningsplannen, ontwerpberekeningen of begeleiding op het terrein van bijvoorbeeld aanleg van leidingsystemen of regenwaterinfiltratie? Ook dan kan Wildkamp iets voor u betekenen.

 

Citaat Bergsma Hoveniers

“Ik kan altijd bij Wildkamp terecht. Ik denk snel, dan heb ik ook iemand nodig die me meteen begrijpt.”


Marco Bergsma - Bergsma Hoveniers, Overdinkel 
Lees hier het volledige interview met Bergsma Hoveniers

 

Advies op maat door een specialist!

  1. Maak een afspraak

    Maak hieronder een afspraak met uw eigen persoonlijke adviseur. Deze adviseur begeleidt u door het hele proces, vrijblijvend en helemaal gratis! Daarnaast is het natuurlijk mogelijk een afspraak te maken via uw eigen Wildkamp vestiging.
  2. Uw persoonlijke adviseur komt langs

    Uw persoonlijke adviseur kan bij u op locatie maar ook op afstand ondersteuning bieden. Samen met onze adviseur bekijkt u de mogelijkheden voor uw project. Op welke manier kunt u het beste resultaat realiseren en kunt u kosten besparen?
  3. Wij maken een voorstel, u kunt aan de slag

    Aan de hand van uw wensen en vastgestelde mogelijkheden maakt uw specialist een voorstel. Dit voorstel geeft u inzicht in mogelijke verbeteringen voor uw project, u ontvangt hiervoor een passende offerte.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 18:00 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0610637619 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl of gebruik ons contactformulier. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp maakt gebruik van cookies