0
Onderhouds- & smeermiddelen

Onderhouds- & smeermiddelen

Wildkamp heeft verschillende soorten onderhouds- & smeermiddelen in het assortiment. Van beschermend en roestwerend tot onderhoudend en smerend, voor elke klus een geschikt onderhoudsmiddel.

Lek opsporingsmiddelen

Met de lek opsporingsmiddelen kunnen lekken en scheuren opgespoord worden in diverse materialen en toepassingen, en deze afdichten.

Cv onderhoud

De cv onderhoud artikelen worden gebruikt voor het reinigen en spoelen van cv installaties, het reduceren van cv geluiden en het dichten van lekken in de cv installatie tot een diameter van 1 mm.

Smeren & onderhouden

Bij de smeer & onderhoud artikelen vind je ontstopper van sanitaire leidingen, kruipolie en 4 takt motorolie en diverse sprays zoals vaselinespray, siliconenspray, slotspray, teflonspray en WD40.

Reinigings- & ontvettingsmiddelen

De reinigings- & ontvettingsmiddelen zijn er voor het duurzaam beschermen van rvs en voor reiniging en onderhoud van elektrische contacten.

Metaalbewerking & onderhoud

Een ruim assortiment verfafbijt, hechtprimer en verf voor staal, hout en beton.

Hittebestendige & waterdichtingscoatings

Hittebestendige coatings zijn er voor blank staal of licht geroeste ondergronden. Waterdichtingscoating is verkrijgbaar voor het lekdicht maken van o.a. daken, dakgoten, daklijsten en leidingen.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.