0
Sproeiers

Sproeiers

Voor een optimale beregening is het belangrijk dat de juiste sproeiers toegepast worden. Bij Wildkamp hebben we jarenlange ervaring, en delen we onze kennis graag. Er zijn verschillende eigenschappen van sproeiers waar je op dient te letten bij de aanschaf hiervan.

pop-up sproeiersPop-up sproeiers

Een pop-up sproeier wordt in de grond geïnstalleerd, bij waterdruk wordt de sproeibuis naar boven geduwd zodat deze boven het maaiveld komt. Het gebruiksgemak dat deze sproeier vast geïnstalleerd wordt is dat er geen gesleep is met slangen. De installatie is altijd gebruiksklaar.

Sproeiers bovengronds

Een bovengrondse sproeier wordt geplaatst waar op dat moment beregening gewenst is. Deze worden van oudsher het meest toegepast en is bewezen techniek. Deze sproeiers zijn voorzien van een voet, spike, statief of verrijdbare unit.

nevelsproeiersNevelsproeiers

Deze sproeiers worden bovengronds toegepast in de tuinbouw, bloemperken, binnenpaardenbakken en luchtbevochtiging in pluimveestallen. De nevelsproeiers worden gebruikt in gebieden waar gedetailleerd gesproeid moet worden en hebben daardoor een kleiner bereik.
 

Sproeislangen

Sproeislangen bevatten veel gaatjes waardoor het water ongecontroleerd alle kanten op spuit. Deze slangen worden voornamelijk gebruikt in borders.

Hand- & pistoolsproeiers

In ons assortiment hand- en pistoolsproeiers is er een ruime keuze, geschikt voor diverse toepassingen, zoals beregening, schoonspuiten van materialen of machines. Variërend van spuitpistolen voor de consument tot straalpijpen voor de agrariër.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.