0
Waterontharders

Waterontharders

Wilt u genieten van heerlijk en zacht leidingwater, geen kalkaanslag in uw keuken, badkamer en (huishoudelijke) apparatuur en de levensduur van uw apparaten verlengen? Installeer dan een waterontharder of waterbehandelaar.

Er zijn verschillende manieren om verlost te zijn van het kalkprobleem:

Limso waterontharders

De Limso waterontharder slaat met behulp van zout de kalkdeeltjes uit uw leidingwater op. Periodiek wordt het uit het water verwijderde kalk via terugspoeling afgevoerd. Het zout dient na verloop van tijd aangevuld te worden, de hoeveelheid en frequentie is afhankelijk van de hoeveelheid kalk in het water en het waterverbruik.

OneFlow anti-kalk waterbehandelaar

De OneFlow anti-kalker neutraliseert kalk waardoor het zich niet aan oppervlakken hecht. Er is geen elektriciteit en afvoer van spoelwater waardoor een hoog installatiegemak verkregen wordt. Het belangrijke kalk blijft wel in het water aanwezig. Het patroon dient na verloop van tijd vervangen te worden, de levensduur is 2 tot 3 jaren, afhankelijk van de hoeveelheid kalk in het water en het waterverbruik.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.