0
Tuin & inrichting

Tuin & inrichting

Alles voor de aanleg, het onderhoud en de decoratie van een tuin: Wildkamp heeft het. Bij het aanleggen van een tuin moet met veel dingen rekening gehouden worden; zoals het al dan niet gebruiken van worteldoek tegen onkruid of waar te plaatsen tuinverlichting. Daarnaast kan je ook voor je tuingereedschap, tuindecoratie en vogelhuisjes bij ons terecht.

Tuininrichting: welk type tuin heb je in gedachten?

Ga je je tuin inrichten, dan moet goed nagedacht worden over wat je belangrijk vindt aan een tuin. Wil je veel groen, of kies je voor een vijver of zwembad in de tuin? Komt er daarnaast een terras, of misschien wel een vlonder? Bij de tuininrichting en -aanleg dien je deze keuzes al te maken, en wij helpen graag bij het leveren van de juiste producten.

Advies nodig bij de tuininrichting?

Weet je niet precies welke producten je nodig hebt? Of twijfel je, bijvoorbeeld over de keuze van een worteldoek? Onze experts ondersteunen je graag bij een tuinproject. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.