0
Hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer

Bent u op zoek naar hemelwaterafvoer? Wildkamp heeft een compleet assortiment producten voor het afvoeren van regenwater. Van dakgoten tot aan drainage en infiltratie, wij hebben het in ons assortiment. Bij Wildkamp hebben we jarenlange ervaring, en delen we onze kennis graag met u.

Een systeem voor het afvoeren en/of opslag van regenwater omvat veelal de volgende onderdelen

dakgootDakgoten

De vormgeving van de dakgoot is belangrijk voor de uitstraling van uw pand. Het materiaal is van groot belang voor onder andere het onderhoud en de kosten. Wildkamp biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardig en UV bestendige dakgoten.

Hwa buizen & hulpstukkentijdelijk hwa

Naast de standaard ronde hemelwaterafvoer (hwa) buizen omvat het assortiment van Wildkamp ook vierkante hwa buizen en het stijlvolle Nicoll systeem. Voor de hwa buizen leveren wij een uitgebreid assortiment hulpstukken waaronder beugels, bochten, verlopen en moffen.

kiezelbakkenKiezelbakken

Deze worden gebruikt voor de afvoer van regenwater van platte daken. Een kiezelbak kan voorzien worden van een bladvanger om te voorkomen dat de afvoer verstopt raakt. Het assortiment van Wildkamp bestaat uit loden en aluminium kiezelbakken en diverse hulpstukken.

Lijnafwatering / lijngotenlijnafwatering / lijngoot

Last van overtollig regenwater in het straatwerk? Wildkamp heeft een uitgebreid assortiment stijlvolle lijngoten om het regenwater snel af te voeren. Dit biedt oplossingen voor wateroverlast bij o.a. parkeerplaatsen, pleinen, industrieterreinen en tuinen. Bij de aanleg van lijnafwatering is deskundig advies erg belangrijk. Wilt u vrijblijvend advies op maat? Wij helpen u graag verder!

regentonRegentonnen

Een regenton kan, naast het voordeel van het opvangen van regenwater, een prachtig decoratiemiddel zijn voor uw tuin. Regenwater is in principe beter voor planten dan leidingwater, doordat er minder kalk en meer mineralen in zit. Ons assortiment biedt regentonnen van 50 tot 350 liter in diverse kleuren en materialen. Zo is er voor iedere tuin een passende regenton.

Regenwateropvang & hergebruikregenwateropvang en hergebruik

Het opvangen en gebruiken van regenwater wordt steeds populairder, zowel bij bedrijven als woningen. Het gebruik van wateropslagtanks zorgt voor kostenbesparing en is goed voor het milieu. Wildkamp biedt wateropslagtanks van 500 tot maar liefst 50.000 liter, voor boven- of ondergrondse plaatsing. Ons assortiment omvat de handzame, lichtgewicht kunststof tanks, maar ook de betonnen tanks.

drainageDrainage

Een te hoge waterstand kan veel schade en overlast veroorzaken. Denk aan ondergelopen landbouwgrond, kelders, of tuinen en sportvelden. Met drainage wordt water uit de bodem afgevoerd, waardoor het grondwaterpeil effectief wordt verlaagd. Hiernaast kan met drainage ook water geïrrigeerd worden, denk hierbij o.a. aan het planten van bomen. Bij Wildkamp vindt u een ruim assortiment drainagebuizen en diverse hulpstukken.

Regenwaterinfiltratieregenwaterinfiltratie

Wij leveren een groot assortiment regenwaterinfiltratiesystemen. Hiermee kan het regenwater lokaal aan de bodem toegevoegd worden. Dit is goed voor het milieu en bespaart op afvoerleidingsystemen. Het assortiment bestaat uit infiltratiebuizen, -putten, -kolken, -kratten, zandvangputten, geotextiel en de benodigde hulpstukken.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Wildkamp maakt gebruik van cookies