0
Meterkastvloerplaten & invoerbochten

Meterkastvloerplaten & invoerbochten

Invoerbochten op maat!

Naast de standaard invoerbochten kan Wildkamp ook invoerbochten op maat leveren. Mochten er bochten nodig zijn die niet standaard zijn, bijvoorbeeld een andere lengte of met een andere sprong, dan is Wildkamp het juiste adres. Standaard doorvoerbochten zijn in de diameters 50, 63, 75 en 110 mm leverbaar.

invoerbochtenMeterkastvloerplaten

Wij hebben naast de standaard meterkastvloerplaten voor afwijkende vloerplaten een eigen PP (polypropyleen) meterkastplaat die in elke gewenste maat en met elk gewenst gatenpatroon kan worden gefreesd en is dus zeer geschikt voor de utiliteitsbouw. Ook verschillende diktes van isolatieschuim onder de meterkastvloerplaten behoren tot de mogelijkheden. Wij leveren RC 2,5 tot RC 4,5.

Funderingsdoorvoer

De funderingsdoorvoer is toepasbaar bij alle funderingstypen en afmetingen en is vervaardigd uit recyclebaar kunststof. Het waarborgt een veilige aansluiting en is zowel links als rechts in te voeren in de meterkastvloerplaat. Door de eenvoudige montage van de funderingsdoorvoer is een goede kwaliteit van alle aansluitingen voor woningen en gebouwen gewaarborgd.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.