0
Beregeningsbesturing & -ventielen

Beregeningsbesturing & -ventielen

Wilt u maximaal genieten van een mooi groen gazon en bloeiende planten? Dan is automatische beregening een ideale oplossing voor u. Hiermee zorgt u ervoor dat u niet hoeft te slepen met tuinslangen en gieters en kunt u genieten van uw tuin in plaats van handmatig te sproeien. Wij leveren oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en kleine tot grote tuinen, voor elke situatie een perfecte beregening.

k-rain beregeningscomputerBeregeningsbesturing

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment beregeningsbesturingen. Hierbij kunt u o.a. denken aan beregeningscomputers, eventueel in combinatie met regensensoren en bodemvochtigheidssensoren, en watertimers. Tevens heeft u keuze uit beregeningscomputers met of zonder Wifi om op afstand de beregening met een app te bedienen.

k-rain beregeningsventielBeregeningsventielen

Een beregeningsventiel, ook wel magneetventiel genoemd, zorgt voor de watertoevoer naar de sproeiers. Beregeningsventielen worden in- en uitgeschakeld door de beregeningscomputer. Een beregeningsventiel is een afsluiter die in geopende stand water doorlaat en bij gesloten stand de waterdoorvoer blokkeert.Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.