0
Beregeningsbesturing & magneetkleppen

Beregeningsbesturing & magneetkleppen

Maximaal genieten van een mooi groen gazon en bloeiende planten? Dan is automatische beregening een ideale oplossing. Het zorgt ervoor dat er niet gesleept hoeft te worden met tuinslangen en gieters, en er genoten kan worden van de tuin in plaats van handmatig te sproeien. Wij leveren oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en kleine tot grote tuinen, voor elke situatie een perfecte beregening.

k-rain beregeningscomputerBeregeningsbesturing

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment beregeningsbesturingen. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. beregeningscomputers, eventueel in combinatie met regensensoren en bodemvochtigheidssensoren, en watertimers. Tevens is er keuze uit beregeningscomputers met of zonder Wifi om op afstand de beregening met een app te bedienen.

k-rain beregeningsventielBeregeningsventielen

Een beregeningsventiel, ook wel magneetventiel genoemd, zorgt voor de watertoevoer naar de sproeiers. Beregeningsventielen worden in- en uitgeschakeld door de beregeningscomputer. Een beregeningsventiel is een afsluiter die in geopende stand water doorlaat en bij gesloten stand de waterdoorvoer blokkeert.


Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.