0
Beregeningsbesturing & -ventielen

Beregeningsbesturing & -ventielen

Wilt u maximaal genieten van een mooi groen gazon en bloeiende planten? Dan is automatische beregening een ideale oplossing voor u. Hiermee zorgt u ervoor dat u niet hoeft te slepen met tuinslangen en gieters en kunt u genieten van uw tuin in plaats van handmatig te sproeien. Wij leveren oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en kleine tot grote tuinen, voor elke situatie een perfecte beregening.

k-rain beregeningscomputerBeregeningsbesturing

Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment beregeningsbesturingen. Hierbij kunt u o.a. denken aan beregeningscomputers, eventueel in combinatie met regensensoren en bodemvochtigheidssensoren, en watertimers. Tevens heeft u keuze uit beregeningscomputers met of zonder Wifi om op afstand de beregening met een app te bedienen.

k-rain beregeningsventielBeregeningsventielen

Een beregeningsventiel, ook wel magneetventiel genoemd, zorgt voor de watertoevoer naar de sproeiers. Beregeningsventielen worden in- en uitgeschakeld door de beregeningscomputer. Een beregeningsventiel is een afsluiter die in geopende stand water doorlaat en bij gesloten stand de waterdoorvoer blokkeert.Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.