0

Hdpe duikerbuizen

Met een duikerbuis kan een waterdoorgang gecreëerd worden onder wegen, spoorlijnen of dijken, zonder dat het verkeer of de constructie erboven wordt gehinderd. Duikerbuizen worden vaak gebruikt om overtollig regenwater af te voeren, maar ook om kleine watergangen, zoals beekjes of sloten, onder een straat of oprit door te laten lopen.

Hdpe duikerbuizen

De duikerbuizen in ons assortiment zijn gemaakt van hdpe, dit is een uitstekend alternatief voor betonnen buizen. Hdpe is duurzaam, bestand tegen corrosie en chemische stoffen en heeft een lange levensduur. De zwarte buitenzijde van de dubbelwandige duikerbuis zorgt voor stijfheid en UV-bestendigheid. De lichtblauwe binnenzijde heeft vanwege de kleur, een goede camera inspectie mogelijkheid.

Voordelen hdpe duikerbuizen

Corrosiebestendigheid

In tegenstelling tot metalen buizen corroderen HDPE duikerbuizen niet, wat betekent dat het niet roest in aanwezigheid van water of vochtige omgevingen.

Chemische bestendigheid

Hdpe is bestand tegen veel chemicaliën, waardoor het geschikt is voor gebruik in diverse omgevingen waar chemische stoffen aanwezig kunnen zijn.

Flexibiliteit

Hdpe buizen kunnen enigszins buigen zonder te breken, wat ze geschikt maakt voor toepassingen waar enige flexibiliteit gewenst is.

Lange levensduur

Hdpe buizen hebben onder normale omstandigheden een lange levensduur, vaak meer dan 50 jaar.

Lichtgewicht

In vergelijking met betonnen buizen zijn hdpe duikerbuizen relatief licht, wat het transport en de installatie vergemakkelijk en goedkoper maakt.

Hdpe duikerbuizen kopen bij Wildkamp

Bij Wildkamp vind je verschillende duikerbuizen, voor elke situatie de juiste duikerbuis. Koop de gewenste duikerbuis in één van onze filialen of bestel het eenvoudig op onze website of in de app.

Advies nodig over hdpe duikerbuizen?

We helpen je graag! Wil je advies over duikerbuizen? Neem dan contact op met één van onze productspecialisten of kom langs in één van onze filialen voor het beste advies.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.