0
Alle pompen

Alle pompen

Wilt u schoon water, vuil water of andere vloeistoffen verpompen? Wildkamp heeft voor elke toepassing en situatie de perfecte pomp voor u. Bekijk ons ruime assortiment dompelpompen, bronpompen, centrifugaalpompen en motorpompen. Ook voor verwante hulpmiddelen voor het installeren van pompen bent u bij Wildkamp aan het juiste adres.

Dompelpomp

Wilt u ongewenst schoon of vervuild water wegpompen? Dan is een dompelpomp een juiste keus. Een dompelpomp is een pomp die geheel in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld, deze wordt gebruikt voor het wegpompen van ongewenst schoon of vervuild water. Zoals in kelders, putten, drainage en vuilwater. Onder vuilwater verstaan we water van wastafels, wasmachines, toiletten en mest.

Bronpomp

Zoekt u een pomp voor beregening of om uw vee van water te voorzien, en zit het grondwater dieper dan 7 m, dan is een bronpomp iets voor u. Een bronpomp is een pomp die in een schoon water bron geplaatst wordt. Door de hoge druk die een bronpomp kan genereren is deze geschikt voor beregening/irrigatie, maar ook voor het voorzien van water voor woningen en stallen, afhankelijk van de waterkwaliteit.

Centrifugaalpomp

Zoekt u een pomp voor beregening of om uw vee van water te voorzien, en zit het grondwater niet dieper dan 7 m, dan is een centrifugaalpomp iets voor u. Een centrifugaalpomp is een pomp die boven de grond wordt geplaatst en het water uit een bron pompt. Voorbeelden van centrifugaalpompen zijn meertrapspompen, hydrofoors, vuilwaterpompen en motorpompen.

Peripheral pomp

Wilt u speciale vloeistoffen verpompen? Dan is een peripheral pomp een geschikte pomp voor u. Deze pomp is namelijk geschikt voor het verpompen van speciale vloeistoffen zoals diesel en huisbrandolie.

Complete vuilwater pompinstallatie

Een complete vuilwater pompinstallatie gebruikt u voor het geautomatiseerd wegpompen van vuilwater. Onder vuilwater verstaan we water van wastafels, wasmachines, toiletten en mest.

Handpomp

Een handpomp wordt gebruikt voor het handmatig oppompen van schoonwater. Zoals op plekken waar geen elektra aanwezig is. Een handpomp is vaak een sieraad voor uw tuin.

Pomptoebehoren

Wilt u uw pompinstallatie uitbreiden? Dan heeft Wildkamp een ruim assortiment aan verwante hulpmiddelen voor het installeren van pompen en pompinstallaties.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.