0
Alle pompen

Alle pompen

Schoon water, vuil water of andere vloeistoffen verpompen? Wildkamp heeft voor elke toepassing en situatie de perfecte pomp. Bekijk ons ruime assortiment dompelpompen, bronpompen, centrifugaalpompen en motorpompen. Ook voor verwante hulpmiddelen voor het installeren van pompen is Wildkamp het juiste adres.

Dompelpomp

Ongewenst schoon of vervuild water wegpompen? Dan is een dompelpomp een juiste keus. Een dompelpomp is een pomp die geheel in de te verpompen vloeistof wordt ondergedompeld, deze wordt gebruikt voor het wegpompen van ongewenst schoon of vervuild water. Zoals in kelders, putten, drainage en vuilwater. Onder vuilwater verstaan we water van wastafels, wasmachines, toiletten en mest.
Meer informatie over dompelpompen

Bronpomp

Wanneer er een pomp nodig is voor beregening of om vee van water te voorzien, en het grondwater dieper dan 7 m zit, dan is een bronpomp een goede keuze. Een bronpomp is een pomp die in een schoon water bron geplaatst wordt. Door de hoge druk die een bronpomp kan genereren is deze geschikt voor beregening/irrigatie, maar ook voor het voorzien van water voor woningen en stallen, afhankelijk van de waterkwaliteit.
Meer informatie over bronpompen

Centrifugaalpomp

Wanneer er een pomp nodig is voor beregening of om vee van water te voorzien, en zit het grondwater niet dieper dan 7 m, dan is een centrifugaalpomp geschikt. Een centrifugaalpomp is een pomp die boven de grond wordt geplaatst en het water uit een bron pompt. Voorbeelden van centrifugaalpompen zijn meertrapspompen, hydrofoors, vuilwaterpompen en motorpompen.
Meer informatie over centrifugaalpompen

Peripheral pomp

Voor het verpompen van speciale vloeistoffen is een peripheral pomp geschikt. Deze pomp is namelijk geschikt voor het verpompen van speciale vloeistoffen zoals diesel en huisbrandolie.
Meer informatie over peripheral pompen

Complete vuilwater pompinstallatie

Een complete vuilwater pompinstallatie wordt gebruikt voor het geautomatiseerd wegpompen van vuilwater. Onder vuilwater verstaan we water van wastafels, wasmachines, toiletten en mest.
Meer informatie over complete vuilwater pompinstallaties

Handpomp

Een handpomp wordt gebruikt voor het handmatig oppompen van schoonwater. Zoals op plekken waar geen elektra aanwezig is. Een handpomp is vaak een sieraad voor de tuin.
Meer informatie over handpompen

Pomptoebehoren

De pompinstallatie uitbreiden? Dan heeft Wildkamp een ruim assortiment aan verwante hulpmiddelen voor het installeren van pompen en pompinstallaties.
Meer informatie over pomptoebehoren

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.