0
Canalit leidinggoten en toebehoren

Canalit leidinggoten en toebehoren

Canalit leidinggoten zijn ontworpen om de leidingen van airconditioning- en warmtepompsystemen op een nette en veilige manier te geleiden en beschermen. Ze zijn essentieel voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen, waarbij een betrouwbare en efficiënte werking van de airconditioning- en warmtepompsystemen vereist is. Het merk Canalit biedt een snelle en efficiënte manier van werken voor de doe-het-zelver en professional.

Leidinggoot voor airco’s en warmtepompen

Een Canalit airco goot zorgt voor optimale bescherming van airco- en warmtepomp leidingen, terwijl het installatieproces en onderhoud vereenvoudigd worden. De leidinggoten zijn vervaardigd uit hoogwaardig pvc, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen de verschillende omgevingsinvloeden waarin ze geplaatst worden.

Canalit assortiment bij Wildkamp

Bij Wildkamp vind je een ruim assortiment leidinggoten voor je airco of warmtepomp. Naast de leidinggoot in verschillende afmetingen, vind je bij Wildkamp ook de benodigde toebehoren zoals bochten, koppelstukken, eindkappen, T-stukken, wand- en dakbeugels, opstelbalken, trillingdemper, enz.

Canalit opstelbalken

Opstelbalken bieden een betrouwbare, veilige en stabiele oplossing voor het bevestigen van de buitenunit van een airconditioner of warmtepomp.
Bekijk alle opstelbalken

Canalit trillingsdemper

Deze Canalit trillingsdempers worden gebruikt voor split units, om trillingen van een airco of warmtepomp unit op te vangen, en ook om geluidsoverlast te voorkomen.
Bekijk alle trillingsdempers

Canalit beschermkooi

Een Canalit beschermkooi wordt gebruikt om de airco of warmtepomp buiten te beschermen tegen vandalisme, onopzettelijke schade en weersinvloeden. Hierdoor wordt de levensduur van de airco of warmtepomp verlengd. Een bijkomend voordeel van de beschermkooi is, dat het een vermindering van geluid van de buitenunit geeft.
Bekijk alle beschermkooien

Canalit condensbak

De condensbak is geschikt voor het opvangen van condenswater van de airconditioner of warmtepomp. De condensbak is voorzien van een aansluiting voor een afvoerslang zodat het condenswater afgevoerd kan worden. Door de condensbak te gebruiken, wordt voorkomen dat water op ongewenste plaatsen lekt en schade veroorzaakt.
Bekijk alle condensbakken

Canalit

Kleuren Canalit leidinggoten

De leidinggoten en toehoren van Canalit zijn bij Wildkamp verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet. Deze kleuren bieden een stijlvolle afwerking voor je airconditioning- of warmtepompinstallatie. Of je nu kiest voor een airco leidinggoot in wit of een airco leidinggoot antraciet, beide opties zorgen voor een naadloze integratie in je omgeving.

Voordelen Canalit leidinggoten

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Canalit airco leidinggoten is de eenvoudige installatie. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, wat betekent dat installateurs minder tijd kwijt zijn aan het monteren van de goten en dus efficiënter kunnen werken. 

Bovendien zorgen Canalit airco leidinggoten voor een nette en esthetisch aangename afwerking. Ze bedekken niet alleen de leidingen en kabels, maar integreren ook naadloos in het design van het gebouw of de woning. Dit is vooral belangrijk in moderne architectuur en interieurdesign, waar zichtbare leidingen als onesthetisch kunnen worden beschouwd. 

De duurzaamheid van de Canalit leidinggoten zorgt er ook voor dat ze een lange levensduur hebben, waardoor de noodzaak voor regelmatig onderhoud of vervanging verminderd wordt.

Canalit geschikt voor koelleidingsystemen

De Canalit leidinggoot en toebehoren zijn geschikt voor de koelleidingsystemen van Halcor en Bänninger.
Meer informatie over koelleidingsysteem van Halcor en Bänninger.

Canalit - Elektra

Naast dat Canalit zeer geschikt is voor het beschermen en afwerken van airco en warmtepompleidingen, kan een leidinggoot ook prima gebruikt worden als kabelgoot ter bescherming van elektrakabels.
Meer informatie over kabelgoten ter bescherming van elektrakabels.

Canalit airco leidinggoten kopen of meer informatie nodig?

De gewenste Canalit airco leidinggoot kun je eenvoudig en snel bestellen via onze website en kopen in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat het beste systeem voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.