0
Regentonnen

Regentonnen & toebehoren

Wij bieden een breed assortiment regentonnen om regenwater op te slaan. Er zijn bijvoorbeeld regentonnen verkrijgbaar in kunststof of houten uitvoering, in verschillende formaten en inhoud. Daarnaast hebben wij de juiste producten in ons assortiment om de regenton op te stellen en aan te sluiten. Advies nodig? Onze experts helpen graag bij het project.

Verderop staat meer informatie over ons assortiment en accessoires. Zelf een regenton aansluiten? Bekijk dan de video op de pagina over het aansluiten van een regenton.

regentonnenRegenton: zowel praktisch als decoratief

Een regenton, ook wel waterton genoemd, is zowel praktisch als decoratief. Watertonnen kun je neerzetten om regenwater in op te slaan. Hiermee wordt het milieu ontlast en kan het opgevangen water direct gebruikt worden om bloemen en planten water te geven in drogere periodes. Daarnaast staat een decoratieve regenton mooi in iedere tuin.

Watertonnen in allerlei soorten en maten

Onze watertonnen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo hebben we grote regentonnen, maar ook mini regentonnen voor in kleinere tuinen. Onze watertonnen zijn er met een inhoud van 50 liter tot en met 360 liter!

Daarnaast is het materiaal dat je kiest afhankelijk van de toepassing van de regenton. Onze kunststof regentonnen zijn gemaakt van PE en zijn wind-, regen- en vorstbestendig. De regenton kan door weersomstandigheden veranderen. Zo kan het zijn dat de regenton iets ronder wordt, maar deze gaat niet kapot.

Regenton kopen

Regenton kopen? Dan kan dit het beste voordat het regenseizoen begint. Er zijn diverse punten waar op gelet moet worden bij de aanschaf van een regenton. Zo moet van te voren goed bedacht worden waar je de regenton wil neerzetten. Ga je de regenton vervolgens zelf aansluiten? Dan helpen wij graag aan de hand van een handige video. Presentator Jurgen Smit legt hier namens Wildkamp duidelijk uit hoe een regenton eenvoudig aangesloten wordt. Bekijk hiervoor onze pagina over het aansluiten van de regenton.

Welke regenton accessoires zijn nodig?

Welke accessoires zijn verder nodig bij het kopen van een regenton? Dit is afhankelijk van hoe je de waterton in praktijk gaat gebruiken.

Wanneer je dagelijks regenwater uit de regenton haalt is een tapkraan handig om aan te schaffen. Hiermee tap je op een eenvoudige manier het opgevangen water uit de regenwaterton. Een regenton standaard zorgt er vervolgens voor dat de regenton stabiel en hoger staat. Zo kan je een emmer of gieter onder de tapkraan plaatsen.

Daarnaast zou je een regenton automaat kunnen aanschaffen voor het vullen van de regenton. Als de regenton vol is laat de automaat het overige regenwater in de hemelwaterafvoerbuis stromen. Handig dus, wanneer je het water uit de regenton niet zo vaak gebruikt en deze dus eerder vol loopt.

Regenton bestellen? Wij helpen graag!

Een regenton kan je eenvoudig online bestellen en zelf aansluiten. Wanneer je vragen hebt kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Of kom langs in een van onze vestigingen!

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.