0
Regentonnen

Regentonnen & toebehoren

Wij bieden een breed assortiment regentonnen om regenwater op te slaan. Er zijn bijvoorbeeld regentonnen verkrijgbaar in kunststof of houten uitvoering, in verschillende formaten en inhoud. Daarnaast hebben wij de juiste producten in ons assortiment om uw regenton op te stellen en aan te sluiten. Advies nodig? Onze experts helpen u graag bij uw project.

Verderop vindt u meer informatie over ons assortiment en accessoires. Wilt u zelf uw regenton aansluiten? Bekijk dan de video op de pagina over het aansluiten van een regenton.

regentonnenRegenton: zowel praktisch als decoratief

Een regenton, ook wel waterton genoemd, is zowel praktisch als decoratief. Watertonnen kunt u neerzetten om regenwater in op te slaan. Hiermee wordt het milieu ontlast en kunt u het opgevangen water direct gebruiken om uw bloemen en planten water te geven in drogere periodes. Daarnaast staat een decoratieve regenton mooi in iedere tuin.

Watertonnen in allerlei soorten en maten

Onze watertonnen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo hebben we grote regentonnen, maar ook mini regentonnen voor in kleinere tuinen. Onze watertonnen zijn er met een inhoud van 50 liter tot en met 360 liter!

Daarnaast is het materiaal dat u kiest afhankelijk van de toepassing van uw regenton. Onze kunststof regentonnen zijn gemaakt van PE en zijn wind-, regen- en vorstbestendig. Uw regenton kan door weersomstandigheden veranderen. Zo kan het zijn dat uw regenton iets ronder wordt, maar deze gaat niet kapot.

Regenton kopen

Wilt u een regenton kopen? Dan kunt u dit het beste doen voordat het regenseizoen begint. Er zijn diverse punten waar u op moet letten bij de aanschaf van een regenton. Zo moet u van te voren goed bedenken waar u de regenton wilt neerzetten. Gaat u de regenton vervolgens zelf aansluiten? Dan helpen wij u graag aan de hand van een handige video. Presentator Jurgen Smit legt hier namens Wildkamp duidelijk uit hoe u een regenton eenvoudig aansluit. Bekijk hiervoor onze pagina over het aansluiten van uw regenton.

Welke regenton accessoires heeft u nodig?

Welke accessoires heeft u verder nodig bij het kopen van een regenton? Dit is afhankelijk van hoe u de waterton in praktijk gaat gebruiken.

Wanneer u dagelijks regenwater uit de regenton haalt is een tapkraan handig om aan te schaffen. Hiermee tapt u op een eenvoudige manier het opgevangen water uit de regenwaterton. Een regenton standaard zorgt er vervolgens voor dat de regenton stabiel en hoger staat. Zo kunt u een emmer of gieter onder de tapkraan plaatsen.

Daarnaast zou u een regenton automaat kunnen aanschaffen voor het vullen van uw regenton. Als de regenton vol is laat de automaat het overige regenwater in de hemelwaterafvoerbuis stromen. Handig dus, wanneer u het water uit de regenton niet zo vaak gebruikt en deze dus eerder vol loopt.

Regenton bestellen? Wij helpen u!

Een regenton kunt u eenvoudig online bestellen en zelf aansluiten. Wanneer u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Of kom langs in een van onze vestigingen!

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.