0
Daktoebehoren schuine daken

Daktoebehoren schuine daken

Voor een duurzame en strakke afwerking van een schuin dak heeft Wildkamp een ruim assortiment vogel- en muisschroot, duivenpinnen, dakvoeten, verholen goten, kilgoten en ventilerende panlatten.

Vogelschroot

Vogelschroot heeft een speciaal kamprofiel dat ervoor zorgt dat muizen, vogels en ander klein ongedierte niet onder de dakpannen kunnen komen.

Vogel-Stixx duivenpinnen

De vogel-Stixx duivenpinnen worden geplaatst op daken om te voorkomen dat duiven of andere vogels daar neerstrijken. Vogels kunnen met hun uitwerpselen veel schade toebrengen aan gebouwen, monumenten enz., de uitwerpselen bevatten namelijk agressieve stoffen.

Combi-dakvoet

De combi-dakvoet is ideaal voor de afwerking van de dakvoet, het beschermt de dakplaten en panlatten tegen opspattend water. Tevens wordt een mooie, strakke aansluiting verkregen tussen de dakpannen en de dakgoot. De vogelschroot dient tegen indringing van o.a. vogels en muizen onder de dakpannen.

Ventilerende panlatten

De ventilerende panlatten zorgen voor toevoer van verse lucht onder de dakpannen, dit ter voorkoming van vocht.
De panlat zonder kam wordt over het algemeen toegepast voor vlakke pannen, de uitvoering met kam voor gegolfde pannen.

Verholen goot en aansluitelement

De verholen goot wordt gebruikt voor aansluitingen tussen dakvlak en opgaande gevel of dakkapel en bij dakpannen en boeidelen.
Het aansluitelement wordt op de verholen goot aangesloten zodat het water onder de pannen en over het dak wordt afgevoerd naar de dakgoot.

Kilgoot

De kilgoot wordt gebruikt als bedekking van een kilgootconstructie voor het afvoeren van water naar de dakgoot.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.