0
Steigerbuizen en buiskoppelingen

Steigerbuizen en buiskoppelingen

Steigerbuizen en buiskoppelingen worden gebruikt voor bouw en constructie toepassingen. De buiskoppelingen zijn ontworpen om stevige en veilige verbindingen tussen de steigerbuizen mogelijk te maken. De buiskoppelingen zijn voorzien van stelschroeven, deze kunnen eenvoudig worden aangedraaid met een inbussleutel.

Naast toepassingen in de bouw- en constructie-industrie, worden de steigerbuizen en buiskoppelingen ook toegepast buiten deze sector.

Steigers

De meest voorkomende toepassing van steigerbuizen en buiskoppelingen is het bouwen van steigers voor bouwvakkers om op hoogte veilig te werken.
Steigerbuizen vormen de hoofdstructuur van de steiger, terwijl buiskoppelingen worden gebruikt om de buizen aan elkaar te bevestigen voor stevige verbindingen.

Constructie van rekken en stellingen

Steigerbuizen en buiskoppelingen worden ook gebruikt om rekken, stellingen en opslagsystemen te maken. Deze systemen worden gebruikt in magazijnen, winkels, fabrieken en garages voor het opslaan van materialen en goederen.

Meubelconstructie

Veel meubelontwerpers en doe-het-zelvers gebruiken steigerbuizen en buiskoppelingen om industriële en eigentijdse meubelstukken te maken.

Tentconstructies

In de evenementenindustrie worden steigerbuizen en buiskoppelingen gebruikt voor het bouwen van tijdelijke tentconstructies voor buitenactiviteiten en evenementen. Deze constructies kunnen dienen als overkappingen voor concerten, beurzen, bruiloften en andere bijeenkomsten.

Installaties in de bouw

De steigerbuizen en buiskoppelingen worden soms gebruikt om tijdelijke ondersteuning te bieden aan leidingen, kabels en andere bouwmaterialen tijdens de bouw of renovatie van gebouwen.

Tuinen

Voor het geleiden van takken van leilindes en andere planten. Het maken van veranda’s enz.

Een steigerbuis en buiskoppeling kopen of meer informatie nodig?

De gewenste buiskoppeling en steigerbuis kun je eenvoudig en snel bestellen via onze website en kopen in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale buiskoppeling voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.