0
Directe verwarming & convectoren

Directe verwarming & convectoren

Op zoek naar bijverwarming voor een garage, kantoorruimte, slaapkamer of tijdelijke verwarming van een bouw- en renovatieplaats? Bij Wildkamp hebben we een ruim assortiment heaters met o.a. heteluchtblazers, elektrische verwarming, infrarood verwarming, luchtverwarming en diverse convectoren.

Heteluchtblazers

Deze bijverwarming heeft een directe verbranding van de brandstof. In ons assortiment hebben wij gasstralers op propaan of butaan en heaters op diesel of petroleum. Deze heteluchtblazers op diesel of petroleum worden gebruikt voor het tijdelijk verwarmen van bouw- en renovatieplaatsen.

Elektrische verwarming & infrarood heaters

Het assortiment bevat zowel hangende als draagbare heaters. De heaters zijn voorzien van een ventilator om de warme lucht te verdelen, hierdoor wordt geleidelijk de gehele ruimte verwarmd. Geschikt voor kleine ruimtes zoals, kantoor, garage of andere werkplekken.

Luchtverwarming

Dit betreft luchtverwarmers voor fabriekshallen of om grotere ruimtes te verwarmen.

Directe gestookte
Een direct gestookte luchtverwarmer verbrand direct de brandstof, de brandstof kan zijn aardgas, propaangas of gas.

Indirecte gestookte
Een indirecte gestookte luchtverwarmer kan het beste worden omschreven als een radiator met een ventilator erachter. Op het moment dat er warm water door de radiator stroomt, en de ventilator aan staat blaast het toestel warme lucht.

Convectoren en infrarood verwarming

De convectoren zijn geschikt voor het opwarmen van kleine ruimtes zoals de hal of slaapkamer. De infrarood verwarming verwarmt door middel van straling i.p.v. het blazen van warme lucht.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.