0
Waterprojecten

Waterprojecten

Bij Wildkamp hebben we alles wat je nodig hebt om een waterproject te realiseren. Denk aan waterzuiveringssystemen, waterbeluchtingspompen of -systemen, fonteinen en verlichting. Bij waterprojecten spreken we over maatwerk, bij elk project zijn andere materialen nodig. Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg, het onderhoud of het management van een project: wij helpen graag!

Waterprojecten in alle soorten en maten

Er zijn grote en kleine waterprojecten, van het aanleggen van een koivijver tot het onderhouden van een siervijver. In elk geval spreken we bij een waterproject over een maatwerk klus. Het gaat hierbij vaak om de aanleg en onderhoud van grote hoeveelheden water, in situaties die niet standaard zijn. Denk hierbij aan zwemvijvers, fonteinvijvers, koivijvers, siervijvers en spiegelvijvers, waarbij de waterkwaliteit gewaarborgd moet zijn. Hetzelfde geldt voor waterpartijen bij utiliteitsbouw zoals gemeentehuizen, scholen, parken en hotels.

Wij hebben een ruim assortiment producten om je waterproject een mooie vorm te geven, helder en vitaal te houden of om het sfeervol te verlichten.

Wat heb je nodig bij het realiseren van je project? Hieronder een omschrijving van diverse producten uit ons assortiment. Vragen over specifieke producten? Neem gerust contact met ons op.

Waterzuiveringssystemen

Waterzuiveringssystemen zijn complete systemen. Ze bevatten filtermaterialen en UV filters. De filtermaterialen filteren het water op vaste delen en hebben een biologische werking. Het UV filter doodt de bacteriën door middel van UV-straling. Zo blijf het water helder en zuiver.

Waterbeluchtingspomp

Een waterbeluchtingspomp verpompt het water ergens anders naartoe, bijvoorbeeld naar watervallen, beeklopen en watermuren. Dit met het doel zuurstof aan het water toe te voegen. Een waterbeluchtingspomp heeft voldoende capaciteit en kracht om grote hoeveelheden water te verpompen. Dit is nodig voor een optimale werking van het complete systeem.

Waterbeluchtingssystemen

Waterbeluchtingssystemen zijn complete systemen. Ze bestaan uit meerdere onderdelen zoals een pomp, aerators en/of mixers. Ze zorgen voor het optimaliseren van de waterkwaliteit.

Fonteinen

Een fontein is een ware sieraad van een waterpartij. Daarnaast draagt een fontein bij aan verbetering van de waterkwaliteit doordat er zuurstof aan het water wordt toegevoegd. Wij leveren een groot assortiment fonteinen, in alle maten en vormen. Voor een optimale installatie, aansluitend aan je wensen, zijn een aantal factoren van belang, zoals bijvoorbeeld: vijverinhoud, vijveroppervlak, waterkwaliteit, gewenst sproeibeeld enz. Advies nodig? Neem contact op met één van onze specialisten voor vrijblijvende informatie.

Verlichting

Met een mooi verlichte waterpartij kun je na zonsondergang genieten van een prachtige sfeer. Bij Wildkamp vind je diverse soorten verlichting die in of om een waterproject geplaatst kan worden.

Installatiematerialen en appendages

Voor het aanleggen van waterpartijen zijn diverse aansluitmaterialen en appendages nodig. Je vindt hiervoor diverse onderdelen in ons assortiment.

Hulp nodig bij een waterproject?

Heb je hulp nodig bij een waterproject? Of weet je niet precies welke producten je het beste kan aanschaffen? Onze specialisten helpen graag. Neem contact op via onze klantenservice of kom langs in één van onze vestigingen.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.