0
Waterprojecten

Waterprojecten

Bij Wildkamp hebben we alles wat u nodig heeft om uw waterproject te realiseren. Denk aan waterzuiveringssystemen, waterbeluchtingspompen of -systemen, fonteinen en verlichting. Bij waterprojecten spreken we over maatwerk, bij elk project zijn andere materialen nodig. Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg, het onderhoud of het management van uw project: wij helpen u graag!

Waterprojecten in alle soorten en maten

Er zijn grote en kleine waterprojecten, van het aanleggen van een koivijver tot het onderhouden van een siervijver. In elk geval spreken we bij een waterproject over een maatwerk klus. Het gaat hierbij vaak om de aanleg en onderhoud van grote hoeveelheden water, in situaties die niet standaard zijn. Denk hierbij aan zwemvijvers, fonteinvijvers, koivijvers, siervijvers en spiegelvijvers, waarbij de waterkwaliteit gewaarborgd moet zijn. Hetzelfde geldt voor waterpartijen bij utiliteitsbouw zoals gemeentehuizen, scholen, parken en hotels.

Wij hebben een ruim assortiment producten om uw waterproject een mooie vorm te geven, helder en vitaal te houden of om het sfeervol te verlichten.

Wat heeft u nodig bij het realiseren van uw project? Hieronder een omschrijving van diverse producten uit ons assortiment. Heeft u vragen over specifieke producten? Neem gerust contact met ons op.

Waterzuiveringssystemen

Waterzuiveringssystemen zijn complete systemen. Ze bevatten filtermaterialen en UV filters. De filtermaterialen filteren het water op vaste delen en hebben een biologische werking. Het UV filter doodt de bacteriën door middel van UV-straling. Zo blijft uw water helder en zuiver.

Waterbeluchtingspomp

Een waterbeluchtingspomp verpompt het water ergens anders naartoe, bijvoorbeeld naar watervallen, beeklopen en watermuren. Dit met het doel zuurstof aan het water toe te voegen. Een waterbeluchtingspomp heeft voldoende capaciteit en kracht om grote hoeveelheden water te verpompen. Dit is nodig voor een optimale werking van het complete systeem.

Waterbeluchtingssystemen

Waterbeluchtingssystemen zijn complete systemen. Ze bestaan uit meerdere onderdelen zoals een pomp, aerators en/of mixers. Ze zorgen voor het optimaliseren van de waterkwaliteit.

Fonteinen

Een fontein is een ware sieraad van uw waterpartij. Daarnaast draagt een fontein bij aan verbetering van de waterkwaliteit doordat er zuurstof aan het water wordt toegevoegd. Wij leveren een groot assortiment fonteinen, in alle maten en vormen. Voor een optimale installatie, aansluitend aan uw wensen, zijn een aantal factoren van belang, zoals bijvoorbeeld: vijverinhoud, vijveroppervlak, waterkwaliteit, gewenst sproeibeeld enz. Advies nodig? Neem contact op met één van onze specialisten voor vrijblijvende informatie.

Verlichting

Met een mooi verlichte waterpartij kunt u na zonsondergang genieten van een prachtige sfeer. Bij Wildkamp vindt u diverse soorten verlichting die u in of om uw waterproject kunt plaatsen.

Installatiematerialen en appendages

Voor het aanleggen van waterpartijen zijn diverse aansluitmaterialen en appendages nodig. U vindt hiervoor diverse onderdelen in ons assortiment.

Hulp nodig bij uw waterproject?

Heeft u hulp nodig bij uw waterproject? Of weet u niet precies welke producten u het beste kunt aanschaffen? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact op via onze klantenservice of kom langs in één van onze vestigingen.

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.