0
Gereedschappen

Gereedschappen

Bij bijna elke klus is gereedschap nodig. Er zijn vele soorten gereedschap met elke zijn eigen toepassing. Denk hierbij aan o.a. handgereedschap, elektrisch gereedschap, tuingereedschap, kruiwagens, compressoren, en schoonmaakgereedschap.
hitachi elektrisch gereedschapWildkamp heeft een ruim assortiment gereedschap, hieronder hebben we ze ingedeeld in verschillende categorieën. Voor elke klus het gewenste gereedschap!

Handgereedschap

Onder handgereedschap verstaan we over het algemeen wat kleinere gereedschappen. Van complete gereedschapsets tot schroevendraaiers, sleutels, tangen, leidinggereedschap enz.

Elektrisch gereedschap & toebehoren

Wij leveren Hitachi elektrisch gereedschap voor de professional en semi professional. De Hitachi gereedschappen worden elektrisch, snoerloos of met benzinemotor aangedreven. Het assortiment bestaat uit o.a. boormachines, zaag- & slijpmachines, schuurmachines, schaafmachines, freesmachines, spijkerapparaten en meer.

Tuingereedschap

In de groep tuingereedschap vind staan alle benodigde gereedschappen om de tuin perfect aan te leggen en te onderhouden.

Kruiwagens

Wij leveren kruiwagens voor alle werkzaamheden en beroepen. Kruiwagens met bakinhoud van 90 tot 160 liter en van metaal of kunststof. Kruiwagenwielen met kleine of grote noppen. Voor elk beroep de perfecte kruiwagen.

Afrolsystemen

Onder afrolsystemen staat het, voor de vakman onmisbare, assortiment. Zoals kabelafrolsystemen, vd draad houders en vloerverwarming afrolhaspels.

compressorenZwenk- en bokwielen

Ontdek ons zeer ruime assortiment zwenkwielen, bokwielen, meubelwielen, transportwielen en kruiwagen wielen.

Schoonmaakgereedschap

Ons assortiment schoonmaakgereedschap bestaat uit een zeer divers aanbod. Wij leveren o.a. de volgende artikelen; hogedrukreinigers, stof- en waterzuigers, bezems, vegers en vloertrekkers.

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.