0
Tuin & vijvers

Tuin & vijvers

Op zoek naar een vijver voor in uw tuin? Of heeft u een waterproject zoals het water helder en vitaal houden in grote waterpartijen, bassins of grote vijvers?
Zowel voor een vijver in uw tuin als voor een groot waterproject heeft Wildkamp de ervaring, kennis en producten, volledig afgestemd op uw wensen.

vijversVijvers

Onder vijvers verstaan wij vijvers in bijvoorbeeld tuinen. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw vijver aan te leggen en het vijverwater helder en gezond te houden. Ook voor bescherming, beleving en sfeer van uw vijver bent u bij Wildkamp aan het juiste adres. In ons assortiment vindt uw dé artikelen om uw vijver te beschermen tegen reigers en ander ongewenst bezoek en prachtige decoratie zoals verlichting, watervallen, mistmakers, spuit- en sproeikoppen om extra van uw vijver te genieten.

waterprojectenWaterprojecten

Onder waterprojecten verstaan wij projecten op maat, waarbij grote hoeveelheden water in niet standaard situaties aangelegd en onderhouden moeten worden. Denk hierbij aan zwemvijvers, fonteinvijvers, koivijvers, siervijvers en spiegelvijvers, waarbij de waterkwaliteit gewaarborgd moet zijn. Als ook waterpartijen bij utiliteitsbouw zoals gemeentehuizen, scholen, enz.

Wij hebben een ruim assortiment producten om uw waterproject een mooie vorm te geven, helder en vitaal te houden of om het sfeervol te verlichten. Het assortiment bestaat uit waterzuivering, waterbeluchtingspompen, fonteinen en fonteinpompen, waterbeluchtingssystemen, verlichting en installatie en appendages

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Wildkamp maakt gebruik van cookies