0
Tuin & vijvers

Tuin & vijvers

Op zoek naar producten voor het onderhouden van de tuin? Of wil je meer sfeer creëren in de tuin, bijvoorbeeld door het aanleggen van een vijver? Wij bieden een breed assortiment producten voor tuin en vijver.
Met onze brede ervaring en kennis op het gebied van tuinen, vijvers en waterprojecten helpen onze experts je graag. Bekijk hieronder ons ruime assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.

vijversVijvers

Onder vijvers verstaan wij vijvers in bijvoorbeeld tuinen. Wildkamp heeft een ruim assortiment voor het aanleggen en onderhouden van een vijver. Zo hebben we vijverfolie, voorgevormde vijvers, vijverpompen, vijverzuivering en onderhoudsartikelen in ons assortiment. Ook voor bescherming, beleving en sfeer van de vijver ben je bij Wildkamp aan het juiste adres. In ons assortiment vind jedé artikelen om de vijver te beschermen tegen reigers en ander ongewenst bezoek, maar ook prachtige decoraties zoals verlichting, fonteinen en watervallen om extra van de vijver te genieten.

waterprojectenWaterprojecten

Onder waterprojecten verstaan wij projecten op maat, waarbij grote hoeveelheden water in niet standaard situaties aangelegd en onderhouden moeten worden. Denk hierbij aan zwemvijvers, fonteinvijvers, koivijvers, siervijvers en spiegelvijvers, waarbij de waterkwaliteit gewaarborgd moet zijn. Als ook waterpartijen bij utiliteitsbouw zoals gemeentehuizen, scholen en hotels.

Wij hebben een ruim assortiment producten om een waterproject een mooie vorm te geven, helder en vitaal te houden of om het sfeervol te verlichten. Het assortiment bestaat uit waterzuivering, waterbeluchtingspompen, fonteinen en fonteinpompen, waterbeluchtingssystemen, verlichting en installatie en appendages

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.