0
Tuin & vijvers

Tuin & vijvers

Bent u op zoek naar producten voor het onderhouden van uw tuin? Of wilt u meer sfeer creëren in uw tuin, bijvoorbeeld door het aanleggen van een vijver? Wij bieden een breed assortiment producten voor uw tuin en vijver.
Met onze brede ervaring en kennis op het gebied van tuinen, vijvers en waterprojecten helpen onze experts u graag. Bekijk hieronder ons ruime assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies.

vijversVijvers

Onder vijvers verstaan wij vijvers in bijvoorbeeld tuinen. Wildkamp heeft een ruim assortiment voor het aanleggen en onderhouden van uw vijver. Zo vindt u bij ons vijverfolie, voorgevormde vijvers, vijverpompen, vijverzuivering en onderhoudsartikelen. Ook voor bescherming, beleving en sfeer van uw vijver bent u bij Wildkamp aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u dé artikelen om uw vijver te beschermen tegen reigers en ander ongewenst bezoek, maar ook prachtige decoraties zoals verlichting, fonteinen en watervallen om extra van uw vijver te genieten.

waterprojectenWaterprojecten

Onder waterprojecten verstaan wij projecten op maat, waarbij grote hoeveelheden water in niet standaard situaties aangelegd en onderhouden moeten worden. Denk hierbij aan zwemvijvers, fonteinvijvers, koivijvers, siervijvers en spiegelvijvers, waarbij de waterkwaliteit gewaarborgd moet zijn. Als ook waterpartijen bij utiliteitsbouw zoals gemeentehuizen, scholen en hotels.

Wij hebben een ruim assortiment producten om uw waterproject een mooie vorm te geven, helder en vitaal te houden of om het sfeervol te verlichten. Het assortiment bestaat uit waterzuivering, waterbeluchtingspompen, fonteinen en fonteinpompen, waterbeluchtingssystemen, verlichting en installatie en appendages

Advies nodig?

Heeft u vragen over artikelen of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.