0
Ontdek Wildkamp

Ontdek de Wildkamp app

app
Het gemak van de Wildkamp app.

Nieuw bij Wildkamp! De plek waar inhoud, jarenlange ervaring en specialistische kennis bij elkaar komen: de Wildkamp app! De Wildkamp app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Deze app zorgt ervoor dat Wildkamp altijd eenvoudig bereikbaar, toegankelijk en supersnel bij jou in de buurt is. Of je nou in de werkplaats, onderweg of op een klus bent; je beschikt altijd over het brede assortiment en de bijbehorende kennis.

Bestel dus nu altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.

Download de app nu in de:
Introductie app

Alles weten over de app? Bekijk de korte introductievideo. Heb je ergens vragen over of hulp nodig? De klantenservice helpt je graag.

Klantenservice
app ontwikkeling

Binnenkort beschikbaar in de app!

De Wildkamp app is continu in ontwikkeling. Zo zullen de volgende functionaliteiten in de app de komende periode o.a. uitgebreid worden:

Streepjescodes scannen
Scannen van streepjescodes van producten in de vestiging? Binnenkort is het mogelijk streepjescodes van producten te scannen en zo eenvoudig te bestellen.

Productpagina's
Het selecteren van favoriete producten op een productpagina is binnenkort mogelijk. Daarnaast zullen gerelateerde artikelen ook getoond worden op de productpagina’s.

Voorraden tonen
Voorraden in de vestigingen bekijken? Dit is binnenkort mogelijk via de app.

Deellevering
Binnenkort is het mogelijk aan te geven liever een deellevering te willen ontvangen.

Profiteer jij al van de voordelen met een online account?

Maak account aan!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.