0
Beregeningsventielen

Magneetkleppen voor beregening

Magneetkleppen zijn elektrisch aangestuurde afsluiters die worden geplaatst in een beregeningsinstallatie. Hiermee kan op afstand, in combinatie met een beregeningscomputer, de beregeningsinstallatie bediend worden. Een magneetklep laat in geopende staat water door en bij gesloten stand blokkeert het de waterdoorvoer.

beregeningsventielenMagneetkleppen, ook wel magneetventielen of membraanafsluiters genoemd, zijn bestemd voor de volautomatische besturing van beregeningsinstallaties. Hierdoor is het mogelijk in afzonderlijke delen te sproeien bij verschillende behoeftes aan water. Of als de hoeveelheid water niet voldoende is om de totale beregening tegelijkertijd uit te voeren. De meeste beregeningssystemen werken met een hoofdleiding met verschillende aftakkingen naar verschillende zones. De magneetkleppen worden gemonteerd in een droge ruimte of in de tuin in een ventieldoos zodat ze beschermd zijn en uit het zicht.beregeningsventielElk magneetklep is verbonden via een stuurstroomkabel met de beregeningscomputer. Op deze manier kan elke zone apart bediend en ingesteld worden.

Op deze pagina staan magneetkleppen van K-Rain, Rain Bird en Dorot. Onderlinge verschillen zijn de maten van aansluiting, het aantal m³ per uur en aansluitspanning.
Wildkamp heeft voor alle magneetkleppen een ruim assortiment stuurstroomkabels.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.