0
Netafim druppelbevloeiingssysteem

Netafim druppelsystemen

Een druppelbevloeiingssysteem zorgt voor een gerichte waterafgifte bij de wortels, hierdoor wordt beschadiging aan bloemen en bladeren voorkomen door harde sproeistralen. Tevens zorgt de gerichte waterafgifte voor een veel lager waterverbruik, wat goed is voor het milieu en de portemonnee.
Het Netafim druppelbevloeiingssysteem bestaat uit diverse sets en uit losse artikelen zodat er een eigen op maat gemaakte bevloeiingsysteem samengesteld kan worden.

Er is keuze uit 3 complete druppelbevloeiingssets:
  • Voor bloemen en planten in potten voor balkon en terras.
  • Voor groente- en bloementuin.
  • Voor borders en hagen.
De sets kunnen eenvoudig worden uitgebreid met de losse artikelen.

Daarnaast kan met de losse artikelen van Netafim een op maat gemaakt bevloeiingssysteem aangelegd worden voor een specifieke situatie en/of plantsoort. Het assortiment bestaat o.a. uit drukbuizen, micro slangen, druppelaars, slangverbinders, spikes en aftakkingen.

Bij de losse artikelen is een pdf toegevoegd met duidelijke uitleg over het aanleggen van het druppelbevloeiingssysteem en het toepassen van de diverse hulpstukken.

Meer informatie over druppelbevloeiing

Voor advies op maat kan contact opgenomen worden met één van onze beregeningsspecialisten, we hebben jarenlange expertise opgebouwd en delen onze kennis graag!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.