0
SummerRain

SummerRain druppelsystemen

Een druppelsysteem zorgt voor een gerichte waterafgifte bij de wortels, hierdoor voorkomt u beschadiging aan bloemen en bladeren door harde sproeistralen. Tevens zorgt de gerichte waterafgifte voor een veel lager waterverbruik, wat goed is voor het milieu én uw portemonnee.
De SummerRain beregeningssystemen bestaan uit druppelsystemen en sproeisets. Tevens bestaat het assortiment uit losse artikelen zodat u uw eigen op maat gemaakte bevloeiingssysteem kunt samenstellen.

De sets kunnen eenvoudig worden uitgebreid met een verlengset of met de losse artikelen. De diverse artikelen kunnen onderling gekoppeld worden voor diverse toepassingsmogelijkheden.

Druppelsystemen

Voor balkon en terras heeft u keuze uit een druppelsysteem geschikt voor maximaal 5 of 10 bloempotten. Voor borders en hagen zijn er druppelslangen beschikbaar in 25 en 50 meter.

Sproeisets

De sproeisets zijn geschikt voor borders en voor gazons met een grootte van maximaal 16 m² of 35 m².

Beregeningscomputer

Een groot voordeel van een beregeningscomputer is dat u kunt instellen op welke momenten er automatisch moet worden beregend. Zo blijft uw gazon groen en houdt u mooie bloeiende planten.

Voor advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze beregeningsspecialisten, we hebben jarenlange expertise opgebouwd en delen onze kennis graag met u!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.