0
SummerRain

SummerRain druppelsystemen

Een druppelsysteem zorgt voor een gerichte waterafgifte bij de wortels, hierdoor wordt beschadiging voorkomen aan bloemen en bladeren door harde sproeistralen. Tevens zorgt de gerichte waterafgifte voor een veel lager waterverbruik, wat goed is voor het milieu en de portemonnee.
De SummerRain druppelsystemen bestaan uit complete sets voor balkon en terras en voor borders en hagen. Tevens bestaat het assortiment uit losse artikelen zodat een eigen op maat gemaakte beregeningssysteem samengesteld kan worden.

De sets kunnen eenvoudig worden uitgebreid met een verlengset of met de losse artikelen. De diverse artikelen kunnen onderling gekoppeld worden voor diverse toepassingsmogelijkheden.

Tevens kunnen de druppelsystemen worden uitgebreid met de SummerRain sproeisets.

Druppelsystemen

Voor balkon en terras is er keuze uit 5 en 10 potten. Voor borders en hagen zijn er druppelslangen beschikbaar in 25 en 50 meter.

Beregeningscomputer

Een groot voordeel van een beregeningscomputer is dat er op gewenste momenten automatisch wordt beregend. Hierdoor blijft het gazon groen en blijven planten mooi in bloei.

Voor advies op maat kan contact opgenomen worden met één van onze beregeningsspecialisten, we hebben jarenlange expertise opgebouwd en delen onze kennis graag!
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.