0
Irritec Blu-Lock beregeningsleidingsysteem

Irritec Blu-Lock beregeningsleidingsysteem

Het Blu-Lock systeem is een innovatief irrigatiesysteem. Het systeem is ontworpen om snel, eenvoudig en betrouwbaar verbindingen te maken tussen de verschillende onderdelen in een beregeningssysteem, zoals leidingen, koppelingen en sproeiers.

Het unieke kenmerk van het Blu-Lock systeem is de gebruiksvriendelijke verbindingstechnologie. In plaats van traditionele schroef- of lijmkoppelingen te gebruiken, maakt Blu-Lock gebruik van een steek verbindingssysteem. Hierbij worden de leidingen simpelweg in de fittingen gestoken en vastgeklikt, zonder dat er lijm, tape of gereedschap nodig is. Dit maakt de installatie veel sneller en gemakkelijker.

De Blu-Lock koppelingen zijn speciaal ontworpen met een gepatenteerd vergrendelingsmechanisme dat zorgt voor een betrouwbare en waterdichte verbinding. De fittingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen druk, uv-straling en chemische stoffen, waardoor ze duurzaam zijn en geschikt voor langdurig gebruik.

Het Blu-Lock systeem wordt met name wordt gebruikt voor het aanleggen van druppelirrigatie en bij pop-up sproeiers in grasvelden.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.