0
Sproeiers bovengronds

Sproeiers bovengronds

Er zijn veel methoden om het gazon, bloemen en gewassen te voorzien van water. Een klein gazon kan worden beregend d.m.v. een zwenksproeier of cirkelsproeier. Bij een groter gazon, grasveld of volveldsgroente is een sectorsproeier, rondsproeier of een verrijdbare sproeier nodig.

sproeiers kunststofSproeiers kunststof

In het assortiment kunststof sproeiers staan Dan mamkad en Vyr rond- en sectorsproeiers die geschikt zijn voor o.a. grotere oppervlakten en volveldberegening. In deze productgroep staat ook de Naan fluistersproeier, deze is uniek vanwege het geringe geluid en de precisie waarmee het beregeningsgebied afgesteld kan worden.

Sproeiers brons/messing

De sproeiers van brons en messing zijn van oudsher bekend. Deze sproeiers hebben een hoge slijtvastheid en zijn goed in gebruik met grondwater. Ze zijn minder gevoelig voor slijtage door zandkorrels wat soms bij bronfilters voorkomt. Deze sproeiers worden voornamelijk gebruikt door agrariërs, kwekers en consumenten.

Sproeiers lichtmetaal/kunststof

De lichtmetaal/kunststof sproeiers zijn speciaal voor grote oppervlakken en worden met name gebruikt door agrariërs en kwekers. Deze sproeiers hebben een hoge slijtvastheid en kunnen goed tegen gebruik met grondwater. Ze zijn minder gevoelig voor slijtage door zandkorrels wat soms bij bronfilters voorkomt.

sproeiers met voet of spikeSproeiers met voet of spike

De sproeiers in dit assortiment bestaan uit tuinsproeiers, zoals cirkelsproeiers en sectorsproeiers. Deze zijn geschikt voor het beregenen van gazon, planten of bloembed in kleine en middelgrote tuinen. Voor zowel grote als kleine tuinen. Er is keuze uit sproeiers met standaard of met een spike die in de grond gestoken kan worden.

verrijdbare sproeiersVerrijdbare sproeiers

De verrijdbare sproeiers worden voornamelijk hobbymatig en semi professioneel toegepast en zijn eenvoudig te verplaatsen. De sproeiers worden handmatig of automatisch verplaatst.

Bubblers

In deze productgroep staan speciale sproeiers voor bevloeiing van smalle stroken, bomen en onder struiken. Door de lage waterafgifte wordt het water langzaam opgenomen.

Sproeierstandaards

Voor het plaatsen en verhogen van een bovengrondse sproeier zijn er diverse sproeierstandaards en telescopen verkrijgbaar. Er is keuze uit o.a. steekpen, statief, slede of standaards.
 

Advies nodig?

Heb je vragen over artikelen of kun je ondersteuning gebruiken bij een project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen graag met een passende oplossing.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.