0
Snellijmen

Snellijmen

Voor het snel verlijmen van onderdelen met een korte droogtijd. Hieronder staan de verschillende snellijmen en voor welke materialen de lijm toegepsat kan worden.

Loctite 401

Deze lijm is voor algemeen gebruik. Lage viscositeit. Ideaal voor gebruik op poreuze materialen. U kunt deze lijm gebruiken voor alle snelle reparaties en alle soorten noodreparaties.

Loctite 406

Deze snellijm heeft een lage viscositeit en is ideaal voor het verlijmen van kunststoffen en rubber, waaronder epdm.

Loctite 454

Een groot voordeel van deze lijm is dat deze druipvrij is en dus ideaal voor gebruik boven het hoofd. De lijm is in gelvorm en maakt het mogelijk op verticale oppervlakken te gebruiken. U kunt deze lijm toepassen voor metaal, kunststof en elastomeer.

Loctite 770

Loctite 770 is een primer voor moeilijk te verlijmen kunststoffen zoals polyethyleen, polypropyleen, ptfe en thermoplastische rubber materialen.

Griffon Bond

Voor het lijmen en monteren van vrijwel alle materialen, zoals hout, spaanplaat, mdf, rubber, metaal, glas en vele kunststoffen. Ideaal voor haakse en stekverbindingen. Niet geschikt voor pe, pp, ptfe, siliconen en autoruiten.

Griffon/Bison secondelijm

De secondelijmen zijn geschikt voor diverse materialen en verlijmen zeer snel. De lijm is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen in verschillende hoeveelheden.

Griffon secondelijm industrie

De secondelijm industrie is een extra snelle en professionele lijm.

Griffon fixatiemiddel, F-40

Dit fixatiemiddel wordt gebruikt voor het fixeren van pp buizen en fittingen met rubber manchet (schuifmof) verbindingen in afvoersystemen.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.