0
Snellijmen

Snellijmen

Voor het snel verlijmen van onderdelen met een korte droogtijd. Hieronder vindt u de verschillende snellijmen en voor welke materialen u de lijm kunt toepassen.

Griffon Bond

Voor het lijmen en monteren van vrijwel alle materialen, zoals hout, spaanplaat, mdf, rubber, metaal, glas en vele kunststoffen. Ideaal voor haakse en stekverbindingen. Niet geschikt voor pe, pp, ptfe, siliconen en autoruiten.

Loctite 401

Deze lijm is voor algemeen gebruik. Lage viscositeit. Ideaal voor gebruik op poreuze materialen. U kunt deze lijm gebruiken voor alle snelle reparaties en alle soorten noodreparaties.

Loctite 406

Deze snellijm heeft een lage viscositeit en is ideaal voor het verlijmen van kunststoffen en rubber, waaronder epdm.

Loctite 454

Een groot voordeel van deze lijm is dat deze druipvrij is en dus ideaal voor gebruik boven het hoofd. De lijm is in gelvorm en maakt het mogelijk op verticale oppervlakken te gebruiken. U kunt deze lijm toepassen voor metaal, kunststof en elastomeer.

Loctite 3090

Deze 2 componenten snellijm is in gelvorm, dus druipvrij en ideaal voor toepassingen op verticale oppervlakken en boven het hoofd. Deze lijm vult spelingen tot 5 mm en is perfect voor snelle reparaties van gebroken kunststof onderdelen en allerlei noodreparaties. Schoon en nauwkeurig aan te brengen met de meegeleverde spuiten.
Wildkamp maakt gebruik van cookies