0
Reparatietapes

Reparatietapes

Op zoek naar reparatietape voor het repareren van gaten en scheuren? Dan heeft Wildkamp een passende oplossing.

Tear-Aid reparatieset

Met de Tear-Aid reparatieset is er keuze uit type A en B.
Type A is toepasbaar op de meeste ondergronden, behalve op pvc/vinyl.
Type B is uitsluitend toepasbaar op pvc ondergronden.

ResQ-tape

De tape is breed inzetbaar als isolatie- en afdichtingsmiddel onder wisselende omstandigheden. Deze tape hecht alleen aan zichzelf en kan op natte en vervuilde ondergronden aangebracht worden. Het verschil tussen de ResQ-tape en de Spita ResQ-tape Classic is de lengte van de rol.

Scapa zelfvulkaniserende tape

Voor het repareren van lekkages en isoleren van elektrische bedradingen. De tape wordt zelfklevend als deze om de voorwerpen wordt gewikkeld. De tape heeft een maximale temperatuurbereik van +90 °C.

Griffon reparatietape, type HBS-200

Deze tape heeft een zeer hoge kleefkracht en hecht uitstekend op vrijwel alle materialen, zelfs op vochtige ondergronden. Hierdoor is het ideaal voor (nood)reparaties.

Griffon reparatietape, type SFT-101

Deze Griffon reparatietape is geschikt voor het snel en eenvoudig afdichten en repareren van lekkages in o.a. leidingen, fittingen en slangen. De tape is isolerend tot 15.000 Volt per laag en heeft een maximale temperatuurbereik van +260 °C.

Bison Power Repair

Bison Power Repair is een grijze duct tape voor het repareren, versterken, afdichten en beschermen van binnen- en buitentoepassingen.

Griffon Jitrashrink krimpmof

De Griffon Jitrashrink thermische pe krimpmof wordt gebruikt voor het beschermen, afdichten en/of verbinden van afvoerleidingen van verschillende materialen of diameters.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.