0
Vochtregulerende folie

Vochtregulerende folie

Vochtregulerende folie wordt gebruikt om vochtproblemen in bouwconstructies te voorkomen. Voor elke toepassing is er een folie met specifieke eigenschappen bedoeld voor aan de buiten- of binnenzijde van de constructie.

Dampremmende en dampdichte folie

Deze folie is geschikt om toe te passen tegen het binnendringen van waterdamp in geïsoleerde dak- en gevelconstructies van binnenuit het gebouw. Zo blijft de isolatie droog en behoudt het zijn isolatiewaarde. Deze folie wordt aan de warme zijde aangebracht, zodat de constructie beschermd is tegen condensvorming of waterdamp als gevolg van bijvoorbeeld koken en douchen.

Waterkerende en waterdichte folie

De folie beschermt de binnenconstructie van hellende daken en gevels tegen van buitenaf doordringend vocht. De folie wordt aan de koude zijde aangebracht zodat het beschermt tegen vochtproblemen welke kunnen ontstaan door weersinvloeden. Daarnaast is deze folie damp-open zodat vocht wat eventueel toch in de constructie terecht is gekomen sneller wordt afgevoerd om problemen te voorkomen. Het verschil met dampdoorlatende folie is dat damp-open folie meer damp doorlaat, wat beter is voor de ventilatie.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.