0
Rij- en stempelplaten

Rij- en stempelplaten

Met rijplaten en stempelplaten beschermt u de ondergrond tegen het kapot rijden door machines en voertuigen. Vaak worden rijplaten toegepast in bijvoorbeeld de tuinbouw, bij bouwwerven, events en festivals, als tijdelijke weg en voor onderhoud bij sportvelden.

Rijplaten worden vaak gebruikt voor het creëren van tijdelijke voetpaden of wegen, en ondersteunen machines of voertuigen zodat ze niet wegzakken of de ondergrond kapot maken. Het laadvermogen van de platen is afhankelijk van de ondergrond, het gewicht, het type voertuig, contactoppervlakte met de plaat en de weersomstandigheden. Door  een opslag box te gebruiken kunnen rijplaten handig worden verzameld en vervoerd.  Wildkamp heeft ook rijplaten in het assortiment die gepersonaliseerd kunnen worden. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Stempelplaten worden gebruikt in combinatie met voertuigen met steunpoten of als ondersteuning voor containers en hydraulische krikken. Bij voertuigen valt te denken aan mobiele kranen, betonpompen, autolaadkranen, telescoopkranen en hoogtewerkers.  Door stempelplaten te gebruiken voorkomt u dat de steunpoten in de grond wegzakken. Met een stempelplaat kunt u de druk verdelen zodat het voertuig stevig blijft staan.