0
Viega Prestabo leidingsystemen

Viega Prestabo cv leidingsystemen

De Prestabo serie van Viega is een compleet programma voor de verwarmingsinstallatie en bestaat uit verzinkt staal. Standaard verkrijgbaar in afmetingen van 15 tot 54 mm. Bij Wildkamp kan u naast de Viega Prestabo buizen terecht voor koppelingen, T-stukken, eindstoppen, insteekstukken en alle soorten koppelingen en sokken. Meer informatie over het Viega Prestabo systeem vindt u hieronder. Ook voor een passend advies staan wij voor u klaar.

Viega® Prestabo uit verzinkt staal

Een volledig programma voor de verwarmingsinstallatie: Prestabo is beschikbaar in alle mogelijke afmetingen voor grote en kleine projecten. De persfittingen en de buizen bestaan in de systeemafmetingen 15, 18, 22, 28, 35, 42 en 54 mm – in die afmetingen zijn er ook buizen verkrijgbaar met een witte PP-mantel voor opbouwinstallaties. Het aanbod Prestabo onderscheidt zich niet alleen door de ruime waaier afmetingen, maar ook door het materiaal waaruit het vervaardigd is: het uitwendig verzinkte staal bezorgt het systeem de levensduur die u van uw installatie verwacht.

SC-Contur voor Viega® Prestabo

Net zoals de de andere programma's is ook Prestabo met de Viega SC-Contur uitgerust. De SC-Contur garandeert dat niet geperste verbindingen lek zijn. Hiermee herkent u duidelijk welke fittingen niet geperst zijn. Voor 100% zekerheid.

Viega® Prestabo:

  • Buizen en persfittingen uit verzinkt staal
  • Met wit PP beklede buizen voor opbouwinstallaties
  • Een betrouwbare dichting van de fittingen dankzij de Viega SC-Contur
  • De fittingen kunnen met alle Viega® persmachines dicht geperst worden
  • Uitgebreide systeemgarantie van Viega®