0

Viega Smartpress gasleidingsystemen

Viega Smartpress voor gasleidingsystemen biedt een combinatie van veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid dis essentieel zijn voor moderne gasinstallaties. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of commerciële toepassingen, Viega Smartpress  is een uitstekende keuze voor gasleidingsystemen. 

Viega Smartpress biedt een kunststofleidingsysteem aan dat bestaat uit kunststof buizen en persfittingen van brons en rvs 316 voor drukverliezen. De persfittingen in de maten 20 mm tot en met 32 mm zijn in combinatie met de Smartpress G-buizen geschikt voor gas installaties.

Veiligheid en efficiëntie

Het veilig leveren van gas aan huishoudens en bedrijven is van het grootste belang, en daarom is het gebruik van hoogwaardige gasleidingsystemen essentieel. Viega Smartpress voor gasleidingsystemen is ontworpen met een focus op veiligheid. Ze voldoen aan strenge normen en zijn voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen om lekkages en andere potentiële gevaren te minimaliseren.

Eenvoudige Installatie: Het installatieproces van Viega Smartpress is snel en efficiënt, dankzij het persverbindingssysteem. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook de kans op fouten worden verminderd.

Toepassingsgebied

Viega Smartpress is een veelzijdig gasleidingsysteem dat geschikt is voor diverse toepassingsgebieden.

  • Woningbouw.
  • Commerciële gebouwen.
  • Ziekenhuizen en gezondheidszorg.
  • Scholen en onderwijsinstellingen.
  • Woningen en appartementen.
  • Horeca.
  • Sportfaciliteiten.

Viega Smartpress gassysteem kopen of meer informatie nodig?

Het gewenste gassysteem kan eenvoudig en snel besteld worden via onze website of gekocht worden in één van onze vestigingen. Ben je er nog niet helemaal uit wat de optimale gasleidingsysteem voor jouw situatie is? Neem voor vrijblijvend advies contact op met één van onze specialisten.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.