0
Bonfix Press koppelingen voor waterleidingsystemen

Bonfix Press koppelingen voor waterleidingsystemen

Het Bonfix Press assortiment is een breed assortiment perskoppelingen welke gebruikt worden voor veilige en betrouwbare verbindingen met een lange levensduur in toepassingsgebieden als water, gas, cv en lucht. Het voordeel van dit assortiment Press koppelingen is de lage stromingsweerstanden en geluidsniveau. Bonfix Press koppelingen kunnen snel en eenvoudig gemonteerd worden doordat het makkelijk en snel te persen is met een Bonfix persmachine. Door het koud verpersen is er geen brandgevaar bij installatie.

Staalverzinkt

De staalverzinkte koppeling van Bonfix Press is geschikt voor toepassingen in verwarming, behandeld water, koelwater, droge perslucht, industrie en sprinklers. De koppeling heeft een zwarte epdm o-ring. De maximale permanente temperatuur van deze koppeling ligt tussen -30 °C en +120 °C, de maximale werkdruk is 16 bar.

Roodkoper

De roodkoperen koppeling van Bonfix Press is geschikt voor toepassingen in drinkwater, verwarming, behandeld water, koelwater, droge perslucht, industrie, sprinkler, brandblussystemen en scheepsbouw. De koppeling heeft een zwarte epdm o-ring. De maximale permanente temperatuur van deze koppeling ligt tussen -30 °C en +120 °C, de maximale werkdruk is 16 bar.

Rvs

De rvs koppeling van Bonfix Press is geschikt voor toepassingen in drinkwater, verwarming, behandeld water, koelwater, droge perslucht, industrie, sprinkler en brandblussystemen. De koppeling heeft een zwarte epdm o-ring. De maximale permanente temperatuur van deze koppeling ligt tussen -30 °C en +120 °C, de maximale werkdruk is 16 bar.

Roodkoper solar

De roodkoper solar koppeling is geschikt voor solar installaties, perslucht, inerte gassen, koelwaterleidingen, lagedrukstoominstallaties, stadsverwarmingssystemen, stookolie en dieselbrandstof. De koppeling heeft een rode fkm o-ring. De maximale permanente temperatuur van deze koppeling ligt tussen -20 °C en +200 °C, de maximale werkdruk is 16 bar.

Gereedschap

Met het Bonfix persgereedschap kunnen de Press koppelingen snel en eenvoudig gemonteerd worden. Bonfix heeft een mini en een medium accu machine. Deze zijn beide als set in een koffer verkrijgbaar, met een accu en een lader. Door de vormgeving en het lage gewicht kan de persmachine in één hand vastgehouden worden tijdens de werkzaamheden. Bij moeilijk te bereiken plaatsen is dit een groot voordeel. De mini accu machine heeft een batterijcapaciteit van 1,3 Ah, de medium accu machine 3,0 Ah. De persbekken kunnen los bijbesteld worden.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.