0
Kryoclim leidingsystemen

Kryoclim waterleidingsystemen

Kryoclim, het meest efficiënte systeem voor koelleidingsystemen, uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld airconditioning, indirecte industriële koeling en koelwaterinstallaties.
Kryoclim® is een schokbestendig materiaal dat ook bij zeer lage temperaturen goed blijft functioneren. Het Kryoclim®-systeem omvat een breed assortiment buizen (in doorsnee variërend van 20 t/m 160 mm), fittingen, kranen en vergelijkbare accessoires met een zeer hoge chemische bestendigheid. Hierdoor leent Kryoclim® zich perfect voor toepassing in indirecte koel- en airconditioningsystemen (met een temperatuurbereik van -30°C tot +40°C), alsmede voor het transport van koelwater, oplossingen met antivries en zoutoplossingen.

Het Kryoclim®-systeem is vervaardigd uit HPF, een kunststofmateriaal met een bijzonder hoge schokbestendigheid. Kenmerkend voor het systeem is dat het materiaal ongevoelig is voor corrosie en kalkaanslag. Het kunststof systeem is roestvrij, waardoor filmbehandelingen en een beschermende verflaag niet meer nodig zijn. Dankzij deze eigenschap is het leidingsysteem duurzaam lekvrij. De binnenzijde van de buizen is blijvend glad, waardoor de aangroei van afzettingen grotendeels wordt voorkomen.
Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.