0
TECElogo leidingsystemen

TECElogo waterleidingsystemen

TECElogo is hét complete installatiesysteem voor drinkwater en verwarming. Wildkamp biedt het totale TECElogo assortiment aan. Het grote voordeel voor u is dat er bij het installeren geen persgereedschap nodig is.

Installatie

Het voordeel van het Tecelogo insteeksysteem is dat het u 30% tijdsbesparing oplevert, doordat u dit installeert zonder persgereedschap. Dit innovatieve steekverbindingssysteem biedt u verbindingszekerheid en is gebruiksvriendelijk zodat u de verbindingen zelfs in slecht bereikbare ruimtes kunt installeren.
Voor de afdichting wordt gebruik gemaakt van o-ringen.

AKB-buis

De benodigde TECElogo Aluminium Kunststof Buis (AKB) bezit uitstekende buig- en installatie eigenschappen. Hiermee bespaart u tijd tijdens het installeren.

Fittingen

De TECElogo steekfittingen zijn verkrijgbaar in brons en ppsu. De schroefdraadfittingen zijn van ppsu/messing. Deze fittingen kunt u toepassen voor drinkwater- en verwarmingsinstallaties en zijn KIWA gekeurd.

Demonteerbare verbinding

Wanneer de verbinding eenmaal ingestoken is kan deze alleen met een speciale sleutel gedemonteerd worden. De buis en fitting worden hierbij niet beschadigd en kunt u opnieuw gebruiken.

Ontdek de vele voordelen van TECElogo!

  • 30 - 40% besparing op tijd en arbeidskosten.
  • Universeel toepasbaar voor cv- en drinkwaterinstallaties.
  • Geen persgereedschap nodig.
  • Demonteerbare en herbruikbare fittingen.
  • Aluminium kern buis met 5 lagen technologie.